Vreme čitanja: oko 1 min.

Grujina pitali za uvrede Delija na račun Željka Obradovića: Pogledajte njegovu reakciju

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nastala je svađa novinara...

  • 20
Aleksandar Grujin Foto: Telegraf.rs

Nakon jučerašnje utakmice između Partizana i Crvene zvezde, koja je prekinuta zbog pogrdnog skandiranja, a onda i ubacivanja predmeta na teren, pred medije je izašao novi direktor Košarkaške lige Srbije Aleksandar Grujin, koji je pokušao da objasni situaciju.

Na početku videa je objasnio šta se desilo, da je Partizan dobio pravovremeno obaveštenje, ali je nakon toga usledilo pitanje novinara.

Pitanje je glasilo na to da li se reagovalo na uvrede navijača Zvezde na račun Željka Obradovića, na šta je usledio odgovor Grujina.

- Postoji pravilo, prvi put se opominju, kao i drugi put, a treći put se skida pištaljka i sudije odlaze u svlačionicu - rekao je Grujin, kada je usledilo pitanje za Željka, a on je odgovorio - To ćemo...

U tom trenutku je usledila svađa novinara koju je, kako deluje, Grujin pokušao da izbegne i zahvalio svima, te se okrenuo i otišao. Taj momenat možete videti na videu ispod, negde pred kraj.

(Telegraf.rs)

Video: Ambasador Francuske u Beogradu Pjer Košar priredio prijem za košarkašice Srbije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XXL

    6. jun 2024 | 08:47

    Da ste tada ispraznite halu moj gospodine, do ovoga sinoć ne bi ni došlo!!! Sramota da jednog čovjeka cjeli svijet dočekuje kao kralja, samo kad je jedan tim na ovome svetu domaćin, taj čovjek bude brutalno izvrstan. Da je u ponedeljak meč bio prekinut, za ovo bih danas svaki normalan grobar skino kapu, ovako.. Sramota

  • Nikola Bozovic

    6. jun 2024 | 09:16

    NIkad vise Partizan ne treba da igra KLS dok su ovakvi ljudi tu koji favorizuju jednu stranu,KLS mora da sevrati pod okrilje KSS.

  • Mikica

    6. jun 2024 | 07:35

    Bruka i sramota. Dvostruki arsini i otet trofej Partizanu jos jednom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA