≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Telegraf saznaje: Sudija Uroš Nikolić ima bitan uslov kako bi sudio derbi Zvezde i Partizana

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Bezbednost na prvom mestu

  • 8
Uroš Nikolić Foot: MN Press

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde igraju drugi meč finala košarkaške Superlige Srbije, a pred ovaj duel jedan od arbitara meča postavio je uslov koji bi trebalo da bude ispunjen kako bi nesmetano vodio ovaj susret. 

Naime, kako Telegraf saznaje, arbitar Uroš Nikolić poslao je zvaničan dopis KLS-u, u kojem, pre same utakmice, navodi da želi da se obezbedi tunel u Beogradskoj Areni kako bi vodio meč. Nezvanično, on se poziva na dešavanja iz prvod duela i insistira na tome da se obezbedi tunel kako bi arbitri nesmetano mogli da se kreću od terena do izlaznog dela koji vodi ka svlačionicama.

Trenutno, jedini problem predstavlja činjenica da u Areni nema tunela koji bi na taj način trebalo da obezbedi nesmetani izlazak, pa ostaje da se vidi na koji način će se sve rešiti.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čega

    5. jun 2024 | 17:34

    se plašiš ? Pa franjevci su poznati po tome da ne gepekuju,ne šamaraju,ne zaključavaju sudije.Ne prete im da će ih tražiti po gradu,pretiti,prebijati.

  • ja

    5. jun 2024 | 17:56

    A kad ti nisu garantovali bezbednost u finalu aba lige tad si sudio

  • 😂😂😂

    5. jun 2024 | 17:53

    Tako je Uroše, pišaj po grobarima. Ko ih j... kada ne znaju da naprave dopis kao Ćoki. Dr. Neca napiše lepo da ne garantuje bezbednost ukoliko ne sude kako treba. I niko se ne buni, dobro možda malo Žoc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA