Luka Dončić obećao da će igrati za reprezentaciju, tu je i igrač Zvezde: Slovenci objavili spisak od 16 igrača

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Vraća se Čančar!

Košarkaški savez Slovenije objavio je spisak za kvalifikacioni turnir pred Olimpijske igre u Parizu.

Spisak zaista deluje odlično, tu je i Luka Dončić, te će ovaj tim biti u definitivno najačem sastavu pred kvalifikacije.

Da je najjači sastav govorimo iz jednog razloga, svoje prisustvo potvrdio je Vlatko Čančar, koji je prethodno propuštao ovaj deo sezone usled brojnih povreda.

Na spisku se osim Luke Dončića nalaze i sledeći igrači: Jaka Blažič, Miha Cerkvenik, Vlatko Čančar, Žiga Dimec, Luka Dončić, Zoran Dragić, Gregor Hrovat, Aleksej Nikolić, Tibor Mirtic, Bine Prepelič, Klemen Prepelič, Leon Stergar, Luka Ščuka, Edo Murić, Jan Špan, Majk Tobi.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić se sprema za Slovence: Izašao ranije, a potom i cela ekipa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    5. jun 2024 | 16:44

    On ne prevće očima na pomen svoje reprezentacije, i njega ne moli bilo ko, a kamoli predsednik države da igra za svoju zemlju.

  • Lepi

    5. jun 2024 | 17:27

    ....i njegovo telo ima isto opterećenje tokom sezone,kao Jokic i igra sigurno mesec dana o e sezone duže od Jokica i ima kval.turnir za OI i javio se da racunaju na njega.E tu se vidi patriotizam,sve ostalo je pričam da bi pričao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA