Ovo Željko Obradović nije video: Evo kako je Panter “iskulirao” igrače Zvezde kod pozdrava ekipa pre meča

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 18

Pitanje se postavlja - zbog čega ovo radi kapiten Partizana?

Košarkaši Crvene zvezde su uspeli da slave protiv Partizana sa 89:88 u prvom meču finale serije Superlige Srbije, a pored veoma atraktivne košarke, viđeno je i dosta spornih detalja kako od strane sudija, tako i od strane samih aktera meča, gde je nekako u prvi plan izbio Kevin Panter, kapiten crno-belih.

Kevin Panter je stigao pre tri godine u Partizan, dok je u karijeri nekada nastupao i za Crvenu zvezdu, zbog čega je i animozitet navijača donekle razuman prema njemu. Ipak, kapiten Partizana je jednim gestom samo doprineo da se to i dodatno izrazi.

Naime, čak i pre ovogo derbija, Kevin Panter je jednostavno odbio da se pozdravi sa igračima Zvezde, dok su njegovi saigrači to uradili. Nakon predstavljanja, igrači Partizana su otišli do centra kako bi se javili protiniku, ali je Panter to "iskulirao" i nastavio je da šutira.

Ovo je iznerviralo navijače koji su počeli da mu skandiraju pogrdno, te da mu zvižde.

Posle meča, na konferenciji je upitan i trener Partizana Željko Obradović o tome, odnosno, o činu svog kapitena koji odbija da se pozdravi već duži vremenski period sa igračima Zvezde.

- Ja nemam pojma da se on ne pozdavlja. Ne mogu da govorim u njegovo ime. Ako ste vi to videli ja nisam. Mislim da se igrači pozdrave. Vama verujem, ja to nisam video. Stvarno ne znam. Što se Pantera tiče, odavno nije viđeno da jedan igrač doživljava torturu. Protiv njega se ne igra košarka. Igra se svaki drugi sport. Mogu klipove da napravim da vam pokažem. Strašno je koliko batina dobija i koliko ga prebijaju - rekao je Obradović.

Inače, ono što je još zanimljivo je i to da se Kevin Panter uredno pozdravi svaki put nakon meča, ali nikad pre. Ostaje pitanje, zbog čega je to slučaj?

(Telegraf.rs)

Video: "Nema pitanja!" Sferopulos isprozivao Partizan i sudije, pa napustio konferenciju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuk

    4. jun 2024 | 10:47

    Obradovic je veliki trener, najveci u Evropi, to mu niko ne moze osporiti. Ali, koliko je veliki kao trener, toliko je mali kao covek.

  • Goran

    4. jun 2024 | 10:07

    Pa nije video ono sto mu nije u interesu pa cak ni faul Andjusica u napadu nad Davidovcem

  • dejang12

    4. jun 2024 | 10:13

    NIje samo Panter , i Ledej sedeo na klupi non stop. Ocecekivano...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA