Vreme čitanja: oko 1 min.

Goran Dragić otkrio zašto nije potpisao za Partizan

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Slovenački plejmejker okačio patike o klin

  • 5
Goran Dragić Printskrin: Telegraf TV

Legendarni plejmejker Goran Dragić je posle istekao ugovora u NBA ligi odlučio da stavi tačku na blistavu karijeru, iako su se za njegove usluge interesovali brojni evroligaški klubovi među kojima je bio i Partizan.

Dragić je prošle godine iz prvog reda pratio duel u Areni između Partizana i Cedevita Olimpije, a to je dodatno podgrejalo nadu navijača crno-belih. Ipak, on je na pomenutu utakmicu došao kako bi podržao brata Zorana koji je nastupao za slovenački sastav.

Goran Dragić je u razgovoru za Sportal otkrio da su crno-beli poslali ponudu njegovom agentu.

- Mene niko nije zvanično, nego mog agenta Radeta, tako da su zvali Real Madrid, Armani, onda je u pitanju bio Partizan, imao sam i poziv Sanija Bećirovića iz Panatinaikosa, ali ja sam nekako odlučio da ne mogu da napustim decu, ona mi žive u Majamiju - rekao je između ostalog nekadašnji plejmejker Majamija i Čikaga.

U svom izlaganju je takođe otkrio i da su navijačke strasti podeljene.

- Znaš šta, u mojoj familiji striko navija za Zvezdu, delija je, a moj ćale je grobar, partizanovac. Pa onda moj kum Rašo Nesterović, i on je grobar, tako da nekako levo-desno... Ali ja ću da odgovorim diplomatski, reći Union Olimpija, da mogu da se vratim kući, da mogu da sedim sa svakim. Oba kluba su mi draga, uvek kad sam igrao protiv Zvezde ili Partizana, to je bio neki neverovatan osećaj, ali to je bilo kad sam igrao za Slovan, za Olimpiju, tako da to je to - rekao je Dragić.

(Telegraf.rs)

Video: Luda asistencija Dončića za brutalno zakucavanje: Dalas je u finalu NBA lige!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA