≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sve je spremno za finale: Određene sudije za mečeve Zvezde i Partizana, karata nema u prodaji za prvi meč

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Večiti se bore za titulu

  • 11
KK Crvena zvezda - KK Partizan ABA liga Foto Mileta Mirčetić

Košarkaška Superliga Srbije je došla do finala, gde će se susresti ekipe Crvene zvezde i Partizana, a sada je poznato i koji arvitri će deliti pravdu u ovim duelima.

Prva utakmica zakazana je za 3. jun od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić", drugi okršaj će se odigrati dva dana kasnije, 5. juna u "Beogradskoj areni", dok će eventualna majstorica na programu biti u subotu, ponovo u poznatom "Pioniru" od 20 sati i 30 minuta.

Poznate su i sudije za prva dva meča.

Na prvoj će pravdu deliti Milivoje Jovčić, Uroš Obrknežević i Vladimir Jevtović.

Kada je reč o drugom duelu, drugi meč će suditi Uroš Nikolić, Marko Juras i Stefan Ćalić. Potencijalna treća utakmica još uvek nema svoj termin, već će biti određen u slučaju da do toga dođe.

Bitna informacija za navijače je da pred pomenuti meč klub sa Malog Kalemegdana ulaznice neće biti u slobodnoj prodaji, a ulaz u hali biti dozvoljen samo onima sa sezonskim kartama.

Iz Zvezde su, takođe, najavili da će se tokom vikenda oglasiti sa dodatnim i neophodnim servisnim informacijama. Uz to, apelovali su na sve naše navijače koji se budu našli u dvorani tokom prve utakmice da navijaju fer i sportski, bez ubacivanja predmeta na parket, bilo kakvog vređanja rivala uz maksimalnu podršku svog tima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    1. jun 2024 | 12:47

    Samo jako CRVENA ZVEZDO....!!! Pregazite jos jednom narikace.....

  • Cz

    1. jun 2024 | 12:05

    Sta kaze Zeljko. Jesul sudije dorasle da sude?

  • Skorpion

    1. jun 2024 | 11:58

    Koliko sam cuo sudije su dobile specijalne instrukcije, za vreme meca ne smeju izgovarati reci, "Ovde ja sudim" a posebno ne reci, "Sedi dole".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA