≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Željko Obradović otkrio veliki problem pred Zvezdu: "Panter doživeo povredu kolena"

L. I.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Loše vesti za navijače crno-belih

  • 21

Košarkaši Partizana izborili su plasman u finale KLS pošto su u trećoj utakmici polufinalne serije savladali Megu rezuiltatom 96:68.

Nakon ovog meča svoje utiske izneo je strateg Partizana Željko Obradović.

- Prvo bih hteo da čestitam ekipi Mege na odličnoj sezoni koju su imali, specijalno njihovom trenru Marku Baraću. Mislim da je sve uradio da mladi igrači izgledaju kako izgledaju i zaista mu čestitam na tome. Jasno je da je večeras utakmica odlučena u prvom četvrtini koju smo odigrali ozbiljno i odbranu i napadački, takav je bio otprilike i ceo meč sem tog nekog perioda u drugoj četvrtini, ali posle toga sve je bilo manje-više korektno. Ono što je sigurno veoma lepo videti to su ova dva mlada igrača,koja su dobila priliku da igraju ali nisu srljali. Obično se u ovakvim utakmicama kada ekipa vodi preko 20 razlike igra na njih da daju lak koš ili ono što publika obična voli, ali su oni igrali ozbiljno i to je dobro i pohvalno. Imali smu podršku starijih igrala na terenu, ali kako god, čestitke ekipi na pobedi i ulasku u finale - započeo je Željko Obradović.

Takođe, pohvalio je i odbranu svoje ekipe i odustajanje od zonskog presinga.

- Izgleda da smo bili u pravu. Ako smo primili devet poena u prvoj četvrtini onda je odlično. Fokusirali smo se na neke stvari koje su bile loše u drugoj utakmici, da je izuzetno bila strana pomoći i da smo u tom segmentu odigrali mnogo bolje. Mislim da je odbrana funkcionisala veoma dobro, bilo je nekih lakih koševa, ali generalno neuporedivo bolje nego u prošloj utakmici - rekao je strateg crno-belih.

Za kraj je pohvalio košarkaše večitog rivala, te je nakon toga zabrinuo navijače govoreći o zdravstvenom biltenu svog tima.

- Ne samo ta dva igrača, kvalitet Zvezde je nesporan. Igrači koji znaju da igraju i koji su to pokazali mnogo puta. Probaćemo da se pripremimo najbolje što možemo, da vidimo prvo u kom smo zdravstvenom stanju jer imamo mnogo problema. Panter nije igrao drugo poluvreme preventivno zbog bola u kolenu, sutra će da se pregleda pa ćemo da vidimo da li je sposoban. Pričao sam i posle druge utak mice da i Smailagić ima povredu kolena i da praktično nije ni igrao, igrao je 5 minuta. Večeras je i on pred kraj tražio izmenu, gde je osetio bol pa smo ga sačuvali tako da ima još rovitih igrača ali tako je-kako je. Izaćićemo sa kim možemo, probati da damo sve od sebe i to je to - završio je Obradović.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je ključni poen Dončića za pobedu Dalasa nad Minesotom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Љигавко

    30. maj 2024 | 21:43

    Пусти пантере и тигрове. Какво је суђење данас било лицемерко

  • dzoni

    30. maj 2024 | 20:56

    Komentar za sudjenje? Nista a? Cim se pobedi odmah je sve super. Ovaj covek toliko gubi kredibilited da ce za jos jendu godinu unistiti sve sto je stvarao tokom cele karijere.

  • Rusjko

    30. maj 2024 | 20:43

    Sto kazu sudije,jesuli te persirale ili nisu majku mu,ako nisu pod hitno da se kazne,jer si ti čudo .udovište

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA