Real se iskalio na Barseloni za poraz u finalu Evrolige: Prva pobeda ostaje u Madridu

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Katalonci nisu mogli ništa da urade...

Košarkaši Real Madrida ostvarili su fantastičan rezultat savladavši ekipu Barselone u prvoj utakmici polufinala ACB lige rezultatom 97:78.

Barsa nijednom na utakmici nije vodila, iako je uspela u jednom momentu druge četvrtine da izjednači, na kraju je poražena dovoljno ubedljivim rezultatom.

Fakundo Kampaco je bio najbolji u svom timu sa 20 poena i 10 asistencija, dok je dabl-dabl partiju imao i Edi Tavares sa 18 poena i 15 skokova. Ljulj je ubacio 14, Jabusele 16 i Hezonja i Musa po 10 poena.

U Barsi nije bilo previše raspoloženih, pa je tako Laprovitola imao 13 poena, Parker je dodao 11 poena, a Vili Ernangomez 12, a Da Silva 10 poena. Najbolji utisak ostavio je Riki Rubio sa osam poena i deset asistencija. Kalinić je meč završio sa po jednim poenom, skokom i asistencijom.

Real sada, nakon poraza u finalu Evrolige od Panatinaikosa, u ovoj polufinalnoj seriji vodi rezultatom 1-0, dok u drugom polufinalnom paru vodi ekipa Mursije protiv Unikahe, koja je bila prvoplasirana na kraju regularnog dela sezone.

(Telegraf.rs)

Video: Obradović o budžetu: Znam da ne može da bude veliki, ali naše je da prevaziđemo realnost

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA