Klipersi dali treneru čak 70 miliona za pet godina: Biće plaćeniji od 364 igrača u NBA ligi

 
S. P.
S. P.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Neverovatno koje brojke dostižu neki ugovori u NBA ligi

Sada već jedan od najboljih trenera u NBA ligi, Tajron Lu potpisao je ugovor sa ekipom Los Anđeles Klipersa na pet godina.

Vrlo mlad se etablirao kao jedan od najboljih trenera, pošto ima tek 49 godina, a već sada je dobio papir sa ciform od čak 70 miliona, što ga čini ubedljivo najplaćenijim trenerom po sezoni.

Naime, Monti Vilijams je prethodno potpisao 78.5 miliona, ali na šest godina, što je 13,1 milion po sezoni, naspram 14 miliona Tajrona Lua.

Ova cifra sama po sebi deluje suludo, ali kada se pored toga doda informacija da je plaćeniji od 364 igrača u NBA ligi, to dobija dodatno na težini.

Lu je u Los Anđeles stigao 20. oktobra 2020. godine, a od tada je uspeo da sklopi dobar tim, ali bez nekog većeg uspeha.

Ako ništa drugo, u Klipersima znaju da cene to što uspeva dobro da se nosi sa svim igračima, tako da se zvezde dobro osećaju i generalno iskazuju veliko zadovoljstvo stanjem u klubu.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo je ključni poen Dončića za pobedu Dalasa nad Minesotom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA