Posle Partizana na redu je novi klub: Amerikanca želi tim iz Evrolige

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Pariz želi da se pojača na poziciji centra

Košarkaši Pariza savladali su ekipu Burga i obezbedili učešće u Evroligi sledeće sezone, a, po svemu sudeći već su naciljali jedno od pojačanja.

Naime, kako prenosi grčki totalbasket.gr, Pariz je zainteresovan za potpis doskorašnjeg centra Partizana, Frenka Kaminskog. Trenutno, američki košarkaš je slobodan u zboru nove sredine, a to žele da iskoriste u glavnom gradu Francuske kako bi obezbedili njegov potpis za predstojeću sezonu.

Frenk Kaminski ima 31 godinu i rođen je u Vinfildu u Ilinoisu. Ima srpsko poreklo i čak je pominjan kao eventualno pojačanje u redovima reprezentacije Srbije. Posle NCAA karijere 2015. izabran kao deveti pik od strane Šarlota. Igrao je i u Finiksu, Atlanti i Hjustonu pre nego što je došao u Partizan.

U Evroligi je ove sezone prosečno beležio 8,9 poena, 3,4 skoka i 1,6 asistencija.

(Telegraf.rs)

Video: Lalatović odneo tri boda iz Kruševca:Najbolji potezi meča

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lale

    27. maj 2024 | 22:29

    Znači Zvezda i Partizan pedala iz Evrolige!? Pa i zaslužili su da ne igraju sa pojačanjima tipa Gilespi, Smart, Tompson, Doužer i slični a naročito malodušnošću, nezalaganjem i igrom bez igre, Panter ove sezone ništa, Nedović još gori, ma svi su očajni osim Bolomboja koji se trudi a Frenk? Frenk ne da veze nema nego ja ne znam kako se nekome proda. A da, baba od strininog ujaka mu je srpskog porekla.

  • NCAA

    28. maj 2024 | 03:09

    ne postoji ncaa karijera

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA