≫ 

Janis Sferopulos - Penicilin za Željka Obradovića i čovek koji je "ružno pače" pretvorio u prelepog labuda

 ≫ 

Kada se podvuče crta, Grk je napravio sjajan rezultat, koji još nije gotov

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika profesor
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Darko Stankovic

    20. maj 2024 | 15:49

    Vi ste slika i prilika iz Ribnikara definitivno panteri, nije ni cudo sto vas svi mrze turska konjarnica drzali ste Kosovo 500 godina.

  • Palo Zingaro

    20. maj 2024 | 15:47

    Drugu Janisu jedno veeeeeeliko Efharisto!

  • Neko

    20. maj 2024 | 14:36

    Do pre deset dana je 90% navijača Zvezde pljuvalo ovog čoveka. Rezultat u Evroligi, koji je bio loš, je bio glavni povod i bukvalno je na prste jedne ruke mogao da se prebroji broj pozitivnih komentara o njemu. Sad odjednom posle metlanja Partizana valja, dajte ugovor, ovo, ono... Dajte bre ljudi smislite se malo, treba biti otvoren za promenu stava i dati nekome šansu, ali kod nas u Srbiji je posebno tanka granica između veličanja i lomače. Svaki stav koji je valjano objašnjen treba poštovati, ali ova šizofrenija je i jedan od razloga zbog kog nam je sport tu gde jeste. Svako može da se igra sa vašim mozgovima kako mu je volja, a vi ćete u deliću sekunde promeniti mišljenje jer se jedna stvar dogodila. Za Zvezdu je svakako dobro što je ovaj čovek ostao i što će imati šansu da napravi svoj tim ispočetka za narednu sezonu (ako mu se u posao kao po običaju ne bude mešao Čovke) i vama će sve biti kul dok se potencijalno opet ne dogodi loš start sezone u EL i otkaz, kao što je to bila praksa tokom prošle dve godine. Sferopulos ima znanja, ali imao je i sreće da igra protiv Partizana koji je užasnom selekcijom igrača postavio pred sebe nerealne ciljeve i sakupio igrače koji niti imaju želje niti kvalitet da igraju zajedno, iako su individualno dobri. Zato malo ohladite i razmislite o čemu ste pisali i pišete sada, slavite zasluženu titulu, ali malo manje podležite emocijama kada je u pitanju komentarisanje. Jer vaš stav koliko toliko utiče i na postupke kluba, pa ćete tako recimo baš vi u nekom momentu biti zaslužni i za odlazak istog čoveka koga ste možda i dan ranije veličali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA