Tompkins palio baklju, Jago završio na stolu sa metlom u ruci: Novi snimci slavlja Zvezdine titule

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

I Gilespi je takođe pozirao sa metlom u ruci, tako aludirajući na 3:0 u seriji

Dugo su navijači Crvene zvezde čekali da Trej Tompkins debituje za ovaj klub, često je bio i predmet ismevanja na društvenim mrežama, ali je nekadašnji šampion Evrope sa Realom dao značajan doprinos u finalnoj seriji ABA lige protiv Partizana!

To se posebno odnosi na onu drugu utakmicu u kojoj je pogodio dve značajne trojke, dok je i u ovoj trećoj u nedelju veče imao pet poena za osam i po minuta koliko je proveo na terenu.

Ova titula u ABA ligi očigledno mu i te kako znači, jer je na svojim društvenim mrežama poslao jasnu poruku: "Zovite me kako god hoćete, samo stavite šampion na kraju."

Tompkins je takođe završio sa bakljom u ruci, ispred jednog restorana gde su crveno-beli slavili titulu, a podelio je i zanimljiv snimak Jaga dos Santosa koji je sa metlom u ruci, i na stolu, slavio ABA pehar.

Metlu je tokom proslave držao i Fredi Gilespi koji je takođe aludirao na to što je Zvezda sa 3:0 dobila Partizan u seriji.

(Telegraf.rs)

Video: Crveno-belih došli do 7. pehara: Zvezda titulom izjednačila Partizanov rekord u ABA ligi!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA