≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Indijana upisala "brejk" protiv Niksa za finale Istoka! Neka se spremi Boston

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pejsersi su slomili odlične Nikse

  • 2
Indijana Pejsers Foto: Tanjug/AP

Posle ekipa Bostona i Dalasa, u veliko finale Istoka NBA lige plasirala se ekipa Indijana Pejsersa pošto je u odlučujućem meču savladala Njujork Nikse 130:109.

Gosti su upisali "brejk", a od starta meča igrali su neverovatno. Tako su u jednom momentu imali i 80 odsto šuta iz igre Ipak,  posle ubeldjivog vođstva, Niksi su uspeli da se vrate početkom treće deonicena -7, 77:70. U tim momentima,  i ogroman peh doživeo je Branson koji je polomio ruku. Od tog momenta je bilo jasno da Njujork ne može ništa da uradi u ovom susretu.

Pejserse je do velike pobede predvodio Halibarton sa 26 poena, a sledili su ga Sijakam sa 20, koliko su dodali i Nembhard i Tarner, dok je Nesmit imao jedan manje.

Na drugoj strani je bolji od ostalih bio Divinćenzo sa 39 poena i devet ubačenih trojki, ali nije uspeo da pomogne svom timu da izbegne poraz i plasira se u finale Istoka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pacers fan

    20. maj 2024 | 05:23

    Ja kao navijac Indijane sam prezadovoljan sezonom.Prekretnica dovodjenje Paskala Sijakama.Sto se finala tice imamo sanse,Indijana igra najbrzu kosarku,ima dugu klupu sto je retkost u NBA ligi.Bice tesko protiv Tejtuma,Brauna,Vajta,Horforda i druzine ali ja verujem u Halija,Paskala,Majlsa,Nejsmita,Obi Topina,Separda,Nembranta,Dzeksona,Mekonela i trenera Rika Karlajla.Napred Indijana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA