Obradović posle poraza u finalu prozvao ABA ligu: "Posle prve utakmice mi je bilo jasno..."

 
S. J.
S. J.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 27

Imao je šta da kaže

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Partizana sa 82:76, u trećem meču finala ABA lige, i tako sa 3:0 u seriji postali šampioni regionalnog takmičenja.

Po završetku susreta, na konferenciji za medije govorio je i trener Partizana, Željko Obradović, koji je tokompitanja novinara, imao šta da kaže i o samoj ABA ligi.

- Nema veze, šesto poraza u nizu. Ja sam rekao, kad se analizira, posle prve utakmice su meni bile jasne stvari. Posle prve utakmice je sve bilo jasno, kuda ide ova serija, i kako ide, i kako će da se odvija. Imaju stvari na koje ne možete da utičete. Možda vi to ne vidite, ja neću da insistiram i da pričam o tome. Zato sam i rekao, postoje neke stvari koje su neverovatne. Sad da pričam ja o detaljima, onome što mi vidimo... Čestitam Zvezdi još jednom, pobedili su. Velika škola za nas, a ja mislim da ABA liga ako želi da napreduje, neke stvari naprosto moraju da se menjaju. To je sigurno tako - rekao je Obradović tokom konferencije za medije.

Podsetimo, od 2018. godine nije se desio brejk u finalima regionalnog takmičenja

(Telegraf.rs)

Video: "Muka mi je bilo kad sam čuo, evo zašto sam ga nisam stavio da igra": Obradović o sukobu Nanelija

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xy O

    19. maj 2024 | 23:58

    E sramoto jedna od čoveka! Lepo su te neki naši reprezentativci opisali samo nismo verovali! Ko je sad kriv? Da li ti bre imaš imalo obraza čoveče? Dokle ide ovo tvoje gubljenje u vremenu i prostoru i dokle vise izmisljanja laži? Pljuješ po srpskim sudijama i srpskoj ligi alo imaš li ti imalo obraza? Uporedjuješ ko je na kome mestu bio u EL? Da je pravde bio bi ti izbačen tbog ovakvih sramotnih izjava!

  • Boss

    19. maj 2024 | 23:47

    Koliko covek nema obraza , pa to je strasno !!! Svi drugi krivi, oteli mu titulu, domace sudije uzas , iako dvojica sude final four EL, zapisnicki sto ... Alo covece lepo priznaj da si celu sezonu smesan, da te tvoji igraci bojkotuju jer si prepotentan i mislis da si neki Bog u kosarci , da igras sah , a ne kosarku i jos molis Boga da ti i sudije pomognu .. E moj Zeljko , a nekas si bio " veliki"

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    19. maj 2024 | 23:48

    E kad se tebi razjasnilo. Trebalo je da izgubis, tri u ovoj seriji, Jednu u prvenstvu, jednu u kupu, i jednu u EL. Bravo majstore, sudije su glavni krivci. 6 puta navlacili za Zvezdu😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA