Sferopulosa pitali o tuči Nanelija i Lazarevića i kako mu je bilo pred Grobarima: Ovo je njegov odgovor!

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 6

Trener crveno-belih ističe da je njegov klub uvek protiv nasilja

Trener Crvene zvezde Janis Sferopulos održao je konferenciju za medije posle meča u kojem je njegov tim slavio sa 3:0 u finalnoj seriji i došao do titule u ABA ligi.

Sferopulos je na konferenciji posle meča upitan o tome kako se osećao u Areni pred 20.000 navijača Partizana, ali i o situaciji koja se dogodila pre utakmice, kada su se u hodniku Arene sukobili Džejms Naneli i Stefan Lazarević, nakon čega je košarkaš Zvezde zaradio ozbiljne povrede lica, jer je udaren pesnicom.

- Pre svega, atmosfera je bila jako dobra, sem kad su bacali neke stvari na teren u nekoliko navrata, ali je bilo sjajno. Ne znam jezik, ako psuju i vređaju, to ne znam, to se dešava svuda. Fanovi vređaju, ali, generalno je atmosfera bila sjajna.

- O incidentu... Mi smo protiv svakog oblika nasilja, mi smo posvećeni našem sportu i treba da zaštitimo naš sport i svako nasilje je protiv sporta, protiv principa i verovanja, protiv onoga u šta verujemo - istakao je Sferopulos.

(Telegraf.rs)

Video: Šmekerski potez Bogdana Diklića posle Zvezdine titule

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    19. maj 2024 | 23:24

    Сад да склопиш тим и следеће сезоне напад на фајнал 4!🔴⚪️🏆

  • Sasa

    19. maj 2024 | 23:47

    Da naročito je Čović protiv nasilja ..hahaha...koga bre vi....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA