Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ne lupaj

    19. maj 2024 | 19:33

    Ostaše bez ključnog igrača, a je...

  • NekoKo

    19. maj 2024 | 19:33

    Ovo su jako ružne ali i opasne stvari. Čović sve vraća višestruko. Zato je ovo posebno opasno. Slučajno ili namerno, direktno povređivanje protivničkog igrača i to van konteksta utakmice je nešto što kod nas do sada nismo gledali.? Partizan bi trebao da se ogradi od ovakvih postupaka svojih igrača, koji su pri tome stranci. Da su u klubu normalni posle ovoga sami bi kaznili Nanelija. Umesto toga oni ga brane i opravdavaju.? Kao nedostaju dve sekunde.? Nedostaje dva grama mozga nekome. Šta žele da kažu da se kao dogodilo na tim sekundama što nedostaju? Da nije možda Lazarević iz čista mira patosirao Nanelija pa se ovaj pridigao i branio? Čak i da ga je Lazarević provocirao i da mu je dobacivao, to je ružno, kretenski, kako god...ali nije zabranjeno, nije krivično delo. Na verbalne isl. provokacije, ko odgovori lomljenjem kostiju lica, čini krivično delo. Matori, zreli ljudi sede u Zvezdi i Partizanu u upravi i na trenerskim klupama a ponašaju se kako se ponašaju.? Obradović od kada je postao profesionalni trener ne propušta priliku da istakne animozitet prema Zvezdi? Još pre povratka u Partizan dok je bio trener drugih klubova imao je izjave ničim izazvane, da nikada ne bi trenirao Zvezdu i stranu reprezentaciju.? Svojevremeno na opasku turskih novinara da je zvezda, kaže ja sam partizan..? Ako i u jednom redu pohvali Zvezdu u tri naredna reda na sve to pljune. To je gejačko ponašanje, pri čemu se Zvezdinim navijačima direktno gura prst u oko, što oni vraćaju vređanjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA