Novo saopštenje Zvezde! Crveno-beli odgovorili Partizanu: "Neistine i autoprojekcija, nemamo igrača u finalu"

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 2 min.
  • 2

Javili su se Malog Kalemegdana

Iako je na programu treći meč finalne serije između Partizana i Crvene zvezde, čitav dan je prošao u znaku tuče koja se dogodila u Areni, kada je Džejms Naneli udario Stefana Lazarevića, kome je razbio i arkadu na taj način.

Ubrzo, oglasila se Crvena zvezda, koja je dostavila i saopštenje sa video snimcima iz Arene, koje je prvobitno i Telegraf objavio.

Potom, javili su se i iz Partizana, te su optužili da je neko "isekao snimak", a ujedno su i rekli da je sportski direktor Crvene zvezde Milan Dozet hteo da zataška ceo slučaj. Ipak, sada se ponovo oglasila Zvezda i saopštenje prenosimo u celosti.

- KK Crvena zvezda primoran je ponovo da se oglasi, jer su saopštenja ispostavlja se, jedini način da sprečavamo neistine kojih je sve više, i otkrivamo javnosti šta se zapravo događa! Novi spin i saopštenje u kome se navodi da je „neko isekao minut snimka“ i to pošto je prvotimac našeg kluba Stefan Lazarević već dao izjavu policiji i nadležnim organima već spada u domen naučno fantastike!

- KK Crvena zvezda nije već više od mesec dana korisnik usluga Beogradske Arene od utakmice četvrtfinala plej ofa ABA lige sa Studentskim Centrom? Prvi put smo se našli u Areni posle mesec dana u nedelju, i nemamo nikakvih mogućnosti da tehnički obrađujemo bilo kakve snimke nadzornih kamera iz ove dvorane, kao što nečija mašta umišlja! Ako minut snimka nedostaje to treba da obrazloži rukovodstvo Arene i njihovo tehničko osoblje, jer je KK Crvena zvezda objavio kompletan snimak do koga je došao u posed, a ne „isečenu“ verziju i komad po sistemu „kako nama odgovora“!

- Ono što je činjenica je da je igrač KK Crvena zvezda Stefan Lazarević zadobio dva udarca i povrede zbog kojih ne može da igra košarku! Sportski direktor KK Crvena zvezda Milan Dozet takođe se našao na meti neistina u istom saopštenju, iako nije bio fizički prisutan kada se incident dogodio (nalazio se na sastanku u trenerskoj kancelariji sa prvim trenerom Janisom Sferopulosom), već se nakon njega u civlizovanom razgovoru sa prvim trenerom KK Partizan koji takođe nije prisustvovao incidentu, složio da tenzije moraju pod hitno da se spuste!

- Sve ostalo spada u domen grubih neistina u kojima neko umišlja, valjda po modelu autoprojekcije da ovakav incident može da se zataška i to uz veliki broj svedoka i snimke kamera? Jedina nepobitna činjenica je da KK Crvena zvezda nema svog igrača u trećoj utakmici na raspolaganju zbog povreda koje je zadobio, kao ni da sportski direktor kluba po svojoj poziciji ne može samostalno da donosi ovako krupne odluke poput zataškavanja ovako velikog incidenta!

(Telegraf.rs)

Video: Skandal u Areni: Tuča Nanelija i Stefana Lazarevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NekoKo

    19. maj 2024 | 19:33

    Ovo su jako ružne ali i opasne stvari. Čović sve vraća višestruko. Zato je ovo posebno opasno. Slučajno ili namerno, direktno povređivanje protivničkog igrača i to van konteksta utakmice je nešto što kod nas do sada nismo gledali.? Partizan bi trebao da se ogradi od ovakvih postupaka svojih igrača, koji su pri tome stranci. Da su u klubu normalni posle ovoga sami bi kaznili Nanelija. Umesto toga oni ga brane i opravdavaju.? Kao nedostaju dve sekunde.? Nedostaje dva grama mozga nekome. Šta žele da kažu da se kao dogodilo na tim sekundama što nedostaju? Da nije možda Lazarević iz čista mira patosirao Nanelija pa se ovaj pridigao i branio? Čak i da ga je Lazarević provocirao i da mu je dobacivao, to je ružno, kretenski, kako god...ali nije zabranjeno, nije krivično delo. Na verbalne isl. provokacije, ko odgovori lomljenjem kostiju lica, čini krivično delo. Matori, zreli ljudi sede u Zvezdi i Partizanu u upravi i na trenerskim klupama a ponašaju se kako se ponašaju.? Obradović od kada je postao profesionalni trener ne propušta priliku da istakne animozitet prema Zvezdi? Još pre povratka u Partizan dok je bio trener drugih klubova imao je izjave ničim izazvane, da nikada ne bi trenirao Zvezdu i stranu reprezentaciju.? Svojevremeno na opasku turskih novinara da je zvezda, kaže ja sam partizan..? Ako i u jednom redu pohvali Zvezdu u tri naredna reda na sve to pljune. To je gejačko ponašanje, pri čemu se Zvezdinim navijačima direktno gura prst u oko, što oni vraćaju vređanjem.

  • Ne lupaj

    19. maj 2024 | 19:33

    Ostaše bez ključnog igrača, a je...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA