≫ 

Vreme čitanja: oko 17 min.

Zvezda je šampiona ABA lige! Crveno-beli "pomeli" Partizan u finalu sa 3-0

Vreme čitanja: oko 17 min.

Dominantno izdanje crveno-belih u finalu ABA lige!

KK Partizan, KK Crvena zvezda, večiti derbi Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši Partizana ugostili su ekipu Crvene zvezde u "Beogradskoj areni" u meču trećeg kola finala ABA lige, te je kao pobednik meča na kraju sa terena izašao tim crveno-belih rezultatom 76:82.

Zvezda je daleko bolje krenula treći meč ove finalne serije, uspeli su da naprave veliku prednost na samom startu od 12:4. Ipak, da Partizan nije došao na piknik, već da se bori za nastavak serije, pokazali su vraćanjem u život.

Nova serija Zvezde je usledila, te je nastala nova prednost od +7, ali nekoliko dobrih poteza Avramovića uspeli su da se približe na svega dva poena zaostatka.

Košarka je u drugoj četvrtini nastavila da se igra u naletima. Partizan je u jednom momentu uspeo da dođe do izjednačenja, na rezultatu 33:33, međutim usledila je serija crveno-belih od šest poena. Dva vezana napada gde je Davidovac bio fauliran po dobijanju lopte u reket su dala četiri laka poena sa penala.

Na kraju prvog poluvremena najbolji utisak u Partizanu ostavio je Aleksa Avramović sa devet poena i dve asistencije. Danilo je dodao pet poena kao i Smit. I dalje nema Kevina Pantera, koga je progutala uloga Alekse. "Uzeo" mu je loptu iz ruku i tako ga maltene isekao iz kreacije napada, dok je Zvezda dobrom odbranom sprečila sve njegove kretnje u napadu.

U Zvezdi je Rokas ubacio devet poena, Davidovac i Mitrović po šest poena, a Nedović je dodao pet poena uz četiri asistencije. Gilespi je imao dobru sekvencu sa četiri poena i pet skokova. Teodosića je iz utakmice isključio nedostatak raspoloženja, ali i dobra odbrana Partizana na pikovima.

Treća deonica je bila prepuna uspona i padova oba tima, iako je Partizan krenuo bolje četvrtinu, velika pauza od oko 10 minuta je poremetila crno-bele.

Nakon toga je usledila serija Zvezde, ali se Partizan u dva navrata vraćao. Ipak i treću deonicu Zvezda je dobila i sa još većom prednošću ušla u poslednju deonicu.

Poslednja četvrtina je bila puna velikog broja slobodnih bacanja, rano su ispunjeni bonusi, ali Zvezda je uspela u jednom trenutku da napravi veliku prednost, koja je kasnije bila nedostižna.

Anđušić je u par navrata napravio veliku razliku, ali je potom i nizom grešaka vratio situaciju na staro i tako otežao potencijalni povratak. Partizan se na kraju nakratko vratio, ali je sve to bilo kratkog daha i Zvezda je po poslednjem zvižduku proslavila titulu.

Aleksa Avramović je bio najkorisniji igrač Partizana sa 17 poena, dok je jedini drugi dvocifreni igrač bio Danilo Anđušić sa 13 poena.

U ekipi Zvezde su bila tri dvocifrena igrača, Mitrović i Giedraitis su imali po 12 peona, dok je 11 poena upisao Jago Mateuš. Apsolutno najbolji igrač Zvezde je bio Mitrović koji je pored 12 poena imao i osam skokova i tri asistencije.

Kraj sezone u regionu - Zvezda je šampion.

Tok meča

Četvrta četvrtina

10. minut - - Nedović sada uzima loptu u ruke, dolazi do preuzimanja, Bolomboj uzima potpuno nejasan šut iz okreta i promašuje. Aleksa do Pantera koji promašuje, a onda prekršaj za Pantera, njegova peta lična i kraj utakmice. Biće bacanja za Bolomboja. Bolomboj promašuje prvo bacanje, drugi put precizniji. Avramović traži brzu realizaciju, uzima težak šut iz step-beka i pogađa trojku preko Branka Lazića. Tajmaut Sferopulosa. Jago troši vreme,lopta na pola terena, uzima pretežak šut i promašuje. Ima Partizan napad za izjednačenja, ali onda faul Teodosić pravi kako bi poslao na bacanja Smita. Tri razlike je, Smit pogađa jedno bacanje i spušta na samo dva poena zaostatka, velika drama u Areni. Nedović je sada fauliran, to je treći faul Anđušića. Imaće bacanja Nemanja i pogađa oba puta, to je već teško dostižno za Partizan. Promašaj Partizana, a onda i faul na Laziću. Precizan je Lazić oba puta i to je kraj. Zvezda je šampion!

9. minut - 72:77 - Hvata novi ofanzivni skok Giedtraitis, a onda faul prave na Jagu igrači Partizanu. Precizan je samo na drugom pokušaju. Biće tajmaut za Obradovića. Mora da vrati tim na bilo koji način, malo je vremena ostalo do kraja. Smailagić igra protiv Davidovca, izbacuje loptu napolje, ali Aleksa promašuje. Bolomboj faulira Aleksu nakon ofanzivnog skoka i daje mu dva slobodna bacanja. Pogađa oba bacanja Avramović.

8. minut - 70:76 - Promašuje Nedović prvo slobodno bacanje. Drugi put je precizniji, ali je lopta jedva ušla. Panter još jednom promašuje, ovog puta polaganje. Zvezda je usporila napad i troši vreme. Jago do Bolomboja, koji je fauliran od strane Pantera u reketu. Još jednom Partizana košta odbrana sa preuzimanjima. Imaće dva bacanja Bolomboj, precizan je drugi put.

7. minut - 70:74 - Nedović do Davidovca, težak šut i promašaj, bilo je blizu da uđe, dobra odbrana Partizana. Smailagić sada zakucava, smanjuje na četiri poena zaostatka i tera Sferopulosa na novi tajmaut. Napad je za Zvezdu. Nedović svo vreme ovog sveta ima na šutu za tri poena, ali promašuje. Panter protiv Bolomboja, promašuje šut za tri poena, a onda Trifunović sa leđa gura Nedovića i pravi faul u napadu.

6. minut - 68:74 - Teodosić diže trojku na pas Bolomboja i pogađa. Novi težak šut Anđušića i promašaj. Teodosić sada smiruje, daje loptu Davidovcu, koga faulira Danilo Anđušić i daje mu dva slobodna bacanja. Biće tajmaut Sferopulosa. Pogađa samo drugo bacanje Davidovac. Branko Lazić pravi faul nad Ponitkom, dobro se postavio i prodao kontakt. Lopta je sa strane, ali je bonus ispunjen. Panter uzima poludistancu i promašuje preko Bolomboja.

5. minut - 68:70 - Jago igra protiv Smailagića, fintira ga i uspeva da iznudi novi faul, to je njegov četvrti faul. Imaće dva bacanja Brazilac i iskoristio je oba. Danilo sada napada Bolomboja, utima pretežak šut i promašuje. Ipak, lopta ispada u aut, a onda Anđušić fauliran na šutu, koji pogađa i imaće dodatno slobodno bacnaje. Precizan je.

4. minut - 65:68 - Pogađa Doužer na drugoj stani. Rokas ponovo ostaje sam, samo ovog puta promašuje trojku. Davidovac je pao među navijače i ostao nakratko ugruvan. Danilo Anđušić na uručenju izlazi na šut i faula ga Jago na šutu za tri poena. Imaće tri slobodna bacanja. Precizan je sva tri puta Anđušić.

3. minut - 60:68 - Peta lična za Kabokla. Nedović igra protiv Alena, flouter i težak promašaj. Odlična borba za loptu Ponitke. Jago pravi faul na Doužer, koji je bio spreman da koristi prednost u visini igrom leđima. Doužer nekako dodaje Ponitki, koji pogađa ispod koša i vezuje seriju od pet poena. Nedović doo Bolomboja, koji dodaje Rokasu. Cepa mrežicu Giedraitis.

2. minut - 58:65 - Tompkins igra leđima, udvaja ga odbrana, dodaje loptu Mitroviću, koji je prosleđuje Laziću. Odbrana faulira Lazića na polaganju i daje mu dva bacanja. Precizan na prvom pokušaju, drugo promašuje. Dvocifrena prednost Zvezde. Doužer diže novu poludistancu, ali opet promašuje, međutim Trifunović pogađa trojku.

1. minut - 55:64 - Trej Tompkins dodaje prelep pas Rokasu, ali promašaj hvata Mitrović i pogađa ispod koša. Doužer iz izolacije diže šut, promašuje, ali nakon ofanzivnog skoka pogađa Ponitka trojku. Rokas do Tompkinsa i vraća najnovije pojačanje Zveze.

Treća četvrtina

10. minut - 52:59 - Trifunović je prvi put na terenu. Tompkins do Jaga i cepa mrežicu Brazilac, odličan potez Tompkinsa. Anđušić do Kabokla, kome Teodosić izbija loptu iz ruku. Teo smiruje napad da potroši što više vremena. Težak šut Tea, u kontranapadu Anđušić promašuje trojku i tu je kraj treće četvrtine.

9. minut - 52:56 - Pogađa Zek Ledej bitan koš uz faul Gilespija, čija je to četvrta lična greška. Promašuje dodatno bacanje Ledej. Teo do Davidovca, prelep prodor i ukršteni korak, potom polaganje levom rukom sa desne strane. Gilespi pravi peti faul i to je kraj njegovog učešća na ovom meču. Menja ga Luka Mitrović. Bacanja će imati Anđušić. Uspeo je da iskoristi oba.

8. minut - 48:54 - Doužer protiv Mitrovića igra izolaciju, promašuje flouter, ali Mitrović pravi faul i daje mu popravni sa linije slobodnih bacanja. Pogađa oba puta Doužer. Jago ponovo gubi loptu i drži Partizan u životu. Ledej ide na prodor i promašuje i on flouter. Teo će organizovati novi napad, igra sa Bolombojem i faul na njemu pravi Kevin Panter. Njegov treći faul. Pametan napad Zvezde u ovoj deonici. Precizan sa bacanja Bolomboj oba puta.

7. minut - 46:50 - Ide na novi prodor Aleksa, opet levom rukom i opet isti ishod, promašaj. Jago do Tea, Teo do Mitrovića i to je osam poena razlike. Doužer nabacuje u novom napadu Smajliju loptu na alej-up i ubacuje loptu u koš. Jago diže pretežak šut i promašuje. Neodgovorno sa njegove strane. Smailagić protiv Davidovca igra leđima i promašuje, ali onda Mitrovića lopta pogađa u ruku u autu i biće napad za Partizan.

6. minut - 44:50 - Panter ide na prodor i faulom ga zaustavlja Mitrović. Avramović ide na prodor i levom rukom promašuje zicer. Jago konačno smiruje loptu. Uzima Jago šut, udara u prvi obruč, ali uspeva nekako da uđe u obruč i Obradović traži tajmaut.

5. minut - 44:47 - Igra je zaustavljena i faul je na Mitroviću, Smajli je napravio ličnu grešku. Mitrović igra leđima protiv Smajlija, to je poslednji mali faul, ali i treća lična za centra Partizana. Još jedan igrač sa po tri faula. Jago do Mitrovića i lako polaganje.

4. minut - 44:45 - Avramović diže trojku i to je prvo vođstvo za Partizan. Teodoić da vrati trojku i promašuje šut. Krade loptu Zvezda, a onda Teo dodaje do Lazića za povratak prednosti. Avramović ide na polaganje i promašuje. Teo promašuje novu trojku, a onda ličnu grešku pravi Davidovac. Publika traži nesportsku grešku. Sudije većaju oko ove situacije. Ipak se radi o flaši koja je uletela na teren, Zvezdina delegacija je tražila da se to sankcioniše. Sada se gleda i situacija oko Partizanovog čelendža zbog faula Davidovca. Sa tribina se žestoko čuju uvrede na račun žene Nebojše Čovića. Sudije su nakon gledanja snimka odlučile da je običan faul. Lopta je sa strane. Smailagić do Smita, koji promašuje ceo koš. Zvezda ima napad. Mitrović do Lazića, koji promašuje trojku. Promašuje i Smailagić.

3. minut - 41:42 - Panter promašuje poludistancu i još jedno propušta priliku za preokret rezultata. Lazić dobija loptu u korneru, kreće u prodor, ali pravi grešku u koracima i daje novu priliku za preokret Partizanu. Lazić pravi faul na Smailagiću i lopta je sa strane.

2. minut - 41:42 - Jago ulazi u prodor pored Kabokla i faulira ga njegov saigrač iz reprezentacije. Napustiće teren, menja ga Smailagić, a onda faul pravi Smit i to je njegova treća lična greška. Govori Obradoviću da ga ostavi na terenu i veruje mu Željko. Jago pokušava da položi levom rukom, ali promašuje. Gilespi pravi faul u borbi za loptu.

1. minut - 41:42 - Partizan promašuje prvu trojku, a onda Nedović dodaje Davidovcu, koji isto promašuje u napadu. Lazić izbija loptu Panteru u aut. Panter izbacuje Gilespija dobrim driblingom i pogađa svoju prvu trojku na meču. Tamo su u kontakt ušli i na zemlji ostali Kaboklo i Lazić. Drži se Bruno za primicač, a sudije će pogledati snimak da provere šta se desilo. Nakon gledanja snimka utvrdili su da nije bilo nepravilnosti.

Druga četvrtina

10. minut - 38:42 - Panter do Smita, koji naskače na dve noge, pogađa koš uz faul Giedraitisa i dobija dodatno slobodno bacanje, koje on pogađa. Diže Rokas trojku iz izlazne kretnje i pogađa. Kaboklo uspeva da vrati preko Mitrovića i poslednji napad ima Zvezda. Jago uzima šut za tri poena za kraj poluvremena, ali pogađa samo prvi obruč. Kraj prvog poluvremena.

9. minut - 33:39 - Davidovca udvajaju Doužer i Smit, ali Pi Džej pravi faul na pokušaju dodavanja i sada je ispunjen bonus. Sledeći faul su bacanja. Nedović izvodi loptu i upošljava Mitrovića na polaganju. Panter protiv Smarta i promašuje poludistancu. Mismeč se napravio u reketu, Davidovac se pozicionira protiv Avramovića, koji potom pravi faul i daje bacanja krilnom igraču Zvezde. Precizan je Davidovac oba puta. Aleksa do Doužera, šutira preko Mitrovića i promašuje. Ofanzivni skok Kabokla, ali promašuje zicer. Opet isti mismeč kao u prošlom napadu, sada lopta ide u reket preko centra perimetra, preuzima Davidovca Smit i pravi faul. Pogađa Davidovac i ova dva bacanja. Raste prednost Zvezde. Tajmaut Obradovića.

8. minut - 33:33 - Avramović ide na prodor i dodaje Kaboklu, koji prelako polaže. Davidovac igra leđima, dodaje Mitroviću na prodoru, ali blokada Kabokla. Avramović ulazi na prodor, dobija loptu i polaže, Partizan je postigao sada poene na Zvezdin način sa sve tri utakmice. Prvo izjednačenje posle nekog vremena.

7. minut - 29:33 - Partizan je imao šut za vođstvo, ali onda Smit promašuje trojku. Bolomboj na ivici greške u koracima pogađa poludistancu iz okreta. Bolomboj preuzima Doužera, koji diže poludistancu i pravi faul na šutu. Ovo je treća lična greška za Bolomboja, sada će duže vreme provesti van parketa. Mitrović se vraća na teren. Doužer precizan na penalima oba puta. Nedović na Mitrovića, koji pravi lažni blok i brzo se otvara, pogađa Luka na polaganju i to pod faulom, imaće dodatno slobodno bacnaje. Ne koristi dodatno bacanje centar Zvezde.

6. minut - 27:29 - Gilespi pravi faul u napadu u pokušaju bloka, Avramović je iskusno prodao kontakt sudijama. Aleksa u prodoru i sada uspeva da iznudi slobodna bacanja, druga lična greška za Nemanju Nedovića. Precizan je oba puta Avramović. Nedović uzima šut, težak pokušaj i promašuje.

5. minut - 25:29 - Teodosić diže šut za tri poena preko ruke iz uručenja i fantastičan pogodak. Smailagić potom nespretno dodaje Avramoviću i gubi loptu. Partizan uporno crveno-belima daje šanse da se više odlepe. Ledej se vraća na teren. Gubi Zvezda loptu, Ledej napada Daidovca i promašuje ceo koš.

4. minut - 25:26 - Gilespi dobija pas Teodosića, odlična finta i pogađa, igra fantastično za sada. Diže novu trojku Anđušić, ali promašuje. Težak šut Tompkinsa, promašuje, ali Gilespi hvata nerealno težak skok. Raspoložen je danas Fredi. Nogom je igrao Smit, biće novi napad za crveno-bele. Smart je prvi put na terenu. Gubi loptu Tompkins, Kaboklo krade loptu. Ulazi Smit u polaganje, a Gilespi dira loptu u padu u pokušaju da blokira. Poeni za Paritzan.

3. minut - 23:24 - Smailagić ponovo iskače nakon pika Zvezde, pokušava da ukrade loptu, ali biće "mrtva lopta", skaču Teo i Danilo. Napad za Partizan. Smajli do Anđušića, uzima šut preko Gilespija i pogađa trojku, samo poen zaostatka. Sferopulos traži tajmaut kako bi potencijalno prekinuo niz Partizana.

2. minut - 20:24 - Teodosić pravi faul na Anđušiću, lopta je sa strane. Aleksa ulazi u novi prodor, ali ga blokira Giedraitis. Teo Tompkins igra u mismeču, promašuje, ali Gilespi hvata skok i vraća loptu u koš. Težak šut Smailagića, ali promašuje.

1. minut - 20:22 - Avramović do Smailagića i zakucavanje centra Partizana. Tompkins uzima težak šut, a onda Kaboklo pravi faul pri šutu i šalje Treja na liniju bacanja. Precizan je oba puta Tompkins. Avramović ide u pik sa Alenom, ali Gilespi pravi faul i sprečava potencijalno lake poene. Avramović vidi Smailagića na šutu za tri poena, reket je pun igrača Zvezde, pas na tri poena, ali Alen promašuje trojku. Loptu je neko izbio u aut, a sudije su prvobitno odlučile da bude aut za Partizan. Međutim, Sferopulos traži čelendž i sudije će pogledati ovu situaciju. Teško je na osnovu snimka utvrditi da li je Sferopulos u pravu. Sudije ostaju pri prvobitnoj odluci.

Prva četvrtina

10. minut - 18:20 - Promašuje Partizan jednu trojku, potom Smajli drugu, ali novi ofanzivni skok i novi napad za crno-bele. Međutim, nespretan je Anđušić i gubi loptu. Opuštenija je Zvezda za sada. Teodosić gubi loptu, iskliznula mu je iz ruku. Aleksa pogađa prvu trojku na meču. Mitrović ide na roling i faulira ga Anđušić, potegao je za loptom i udario po rukama centra Zvezde. Imaće Mitrović dva bacanja. Promašuje oba bacanja. Aleksa dolazi do poena, Tompkins promašuje, ali Mitrović vraća loptu u koš. Proveriće se da li je na vreme.

9. minut - 13:20 - Smit do Anđušića i Nedović pravi faul, odlična finta Danila, izvukao je bacanja. Teodosić koristi ovu pauzu da uđe na teren. Pogađa prvo bacanje Danilo Anđušić, potom i drugo. Smit je dobro odreagovao u odbrani, ali posed ostaje za Zvezdu. Rokas fintira, ali pogađa driblingom svoju nogu. Izvlači se na šut Smit, ali promašuje trojku i pri skoku Rokasa faul pravi Anđušić. Dva bacanja ima Rokas i precizan je oba puta.

8. minut - 11:18 - Avramović nakon prodora dodaje loptu napolje, ali Ledej promašuje trojku iz desnog kornera. Zvezda trči vrhunsku kontru i Rokas ima lake poene na polaganju. Smailagić igra leđima ispod koša, okreće se i fintira Rokasa, koji skače i pravi faul na šutu. Alen će imati dva slobodna bacanja. Precizan oba puta Smailagić. Rokas promašuje potpuno otvoreni šut za tri, ali opet ofanzivni skok i laki poeni za Rokasa nakon skoka u napadu. Tehničku je dobio Smailagić zbog prigovora i sve ide nizbrdo za Partizan u ovom trenutku. Promašeno je bacanje.

7. minut - 9:14 - Lep napad za Zvezdu u napadu, Jago uzima šut, ali promašuje. Ipak, Davidovac je na skoku i Panter pravi faul, to je njegov drugi faul, problem za Partizan. Ide na polaganje Mitrović, ali ga sa leđa povlači Frenk Kaminski, iako je delovalo da je faul Ledeja, zbog čega se publika bunila, zaista je bilo povlačenje za rame sa leđa. Nesportska greška Kaminskog. Mitrović je siguran sa linije bacanja oba puta, lopta je sa strane za Zvezdu. Nedović do Mitrovića, pas za Jaga, ali izgubljena lopta.

6. minut - 9:12 - Zvezda je izgubila loptu u narednom napadu. Panter uzima težak šut i promašuje, a onda Jago pokušava da pokrene brz kontranapad i Ledej uspeva da je izbije. Luka Mitrović i Zek Ledej su se borili za nju i biće "mrtva lopta". Skok osvaja Ledej i daje napad Partizanu. Uzima Ledej šut za tri, malo teža pozicija, promašuje.

5. minut - 9:12 - Spustio je lepo loptu Doužer za Ledeja, da bi potom ovaj položio preko Bolomboja. Faul u napadu pravi Bolomboj, ovo je njegova druga lična greška, što može predstavljati problem u nastavku. Odlično postavljanje Ponitke u odbrani. Kaminski do Ponitke za tri poena, on to koristi.

4. minut - 4:12 - Ledej ulazi na prodor, ali ga sprečava faulom Dejan Davidovac. Lopta je sa strane. Kaminski se spetljao u driblingu, ali je faul u odbrani napravio Bolomboj, povukao je za ruku Frenka. Doužer prolazi blok i šalje pas ka Ledeju u treći red tribine. Nedović napada Kaminskog, šutira za tri poena i cepa mrežicu. Prvi tajmaut, Zvezda vodi osam poena razlike.

3. minut - 4:9 - Jago igra sada sam i na isteku napada uspeva da poentira za dva poena. Kaminski koristi mismeč nad Nedovićem, ali dodaje napolje i promašaj za tri. U kontranapadu Nedović promašuje za tri, ali Zvezda hvata skok. Međutim, novi napad nisu iskoristili, isteklo je vreme za napad, nije Bolomboj video to.

2. minut - 4:7 - Pokušava Kaminski sa niskog posta leđima da igra, ali promašuje, a onda Nedović na drugoj strani razdvaja odbranu i faulira ga Kevin Panter na pokušaju polaganja. Imaće dva slobodna bacanja Nemanja Nedović i koristi oba. Panter uzima prvi šut, preko Lazića, pogađa poludistancu.

1. minut - 2:4 - Sudija podbacuje loptu i prvi napad je za Crvenu zvezdu. Prvi napad ide preko Bolomboja, koji zida leđima, izbacuje loptu nakon udvajanja odbrane, lopta nastavlja da kruži i Lazić ulazi u prodor, te pogađa pod faulom. Precizan je na dodatnom bacanju. Partizan igra prvi napad preko Doužera, koji leđima lako rešava Jaga. Jago vidi Davidovca na prodoru i nova dva laka poena za Zvezdu.

Sastavi

Partizan: Smit, Ledej, Avramović, Panter, Smailagić, Trifunović, Anđušić, Doužer, Ponjitka, Kaminski, Kaboklo.

Crvena zvezda: Smart, Teodosić, Tompkins, Davidovac, Mitrović, Lazić, Bolomboj, Ilić, Nedović, Giedraitis, Gilespi, Dos Santos.

18:56 - Nemanja Nedović izašao na zagrevanje, pa dočekan jakim zvižducima.

18:41 - Naneli izašao na teren da se zagreva pred meč, još uvek nije poznato hoće li nastupiti.

Najava meča

Crveno-beli su uspeli da ostvare pobede u prve dve utakmice pred svojim navijačima i završetak serije će pokušati da nađu u trećem meču u Areni.

Međutim, Partizan će imati domaći teren, svoje navijače i neće imati nameru tek tako lako da se preda. Na sve to, Zvezdi nedostaje jedan od važnijih igrača, Nikola Topić, a prema našim saznanjima, neće igrati ni Stefan Lazarević.

U redovima crno-belih očekuje se da svi igrači budu dostupni, osim toga što se i dalje čeka ishod situacije sa Džejmsom Nanelijem, da li će biti reakcije ABA lige pred ovaj meč.

Sukob koji se desio jutros će, nesumnjivo, još više zapaliti atmosferu u Areni, a jedino što ostaje je da se nadamo da će sve proteći u fer i sportskom navijanju, kao tokom prva dva meča.

(Telegraf.rs)

Video: Skandal u Areni: Tuča Nanelija i Stefana Lazarevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicago

    19. maj 2024 | 22:34

    Partizan KATASTROFA! Mislim da je vreme Zeljko da ode, nista nije napravio za tri godine, ali bas nista!

  • Bond

    19. maj 2024 | 22:56

    Oboren je rekord u brzini praznjenja arene.

  • PNM

    19. maj 2024 | 23:26

    Evo ga rumeni na konferenciji,pljuje po aba ligi,sudijama...ali sve uvijeno... Kaze posle prve znao kud ide ovo i da on ne moze zbog spoljasnjih faktora na koje ne moze da utice da pobedi... Auuuuu...fiju sa mozgom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA