Oglasilo se Tužilaštvo zbog tuče Nanelija i Lazarevića: Evo šta će uraditi nadležni organi zbog sukoba

 
E. S.
E. S.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Nadležni organi su preuzeli čitav slučaj

Veliki incident dogodiopred treći meč finala ABA lige košarkaš Partizana Džejms Naneli udario košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića, kako je Telegraf objavio reagovala je i policija, ali i Tužilaštvo.

Policija je uzela izjave od aktera i sačinila zapisnik, a Treće osnovno javno tužilaštvo je preuzelo slučaj i izdalo saopštenje povodom ove situacije.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- Dana 20.05.2024. godine javni tužilac Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu je od strane ovlašćenih lica PS Novi Beograd obavešten da je direktor Košarkaškog kluba Crvena zvezda prijavio da je u jednom od hodnika "Štark Arene" igraču Crvene zvezde Stefanu Lazareviću telesne povrede naneo igrač Košarkaškog kluba Partizana Džames Naneli.

- Nakon brze intervencije ovlašćenih službenih lica i javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu utvrđeno je da je između dvojice igrača najpre je došlo do verbalnog sukoba, a zatim i do fizičkog kontakta, te da je Stefan Lazarević zadobio telesnu povredu usled udarca u lice i to u predeo slepoočnice.

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu od strane lekara obavljen je pregled Lazarevića te je konstatovano da je isti zadobio laku telesnu povredu. Hodnik u kome se dogodio incident je pod video nadzorom, obavljen je uviđaj, te će ovlašćena službena lica po nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu uzeti detaljne izjave od svih lica koja su prisustvovala incidentu, odnosno od igrača Košarkaškog kluba Crvena zvezda i Košarkaškog kluba Partizan, kako bi se utvrdile sve pojedinosti konkretnog slučaja i kako bi nakon uzimanja svih izjava bila doneta odluka o krivicnom gonjenju izvrsilaca krivicnog dela za koje se gonjenje preduzima po sluzbenoj duznosti.

(Telergaf.rs)

Video: Skandal u Areni: Tuča Nanelija i Stefana Lazarevića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljuba

    19. maj 2024 | 17:32

    Dems neka bude suspendovan kakvoje to ponasanje

  • Franco Nero

    19. maj 2024 | 17:58

    Ovde se ne postavlja pitanje ko za koga navija,meni je bitnije i jedino vazno da stranac "bije" coveka koji je rodjen u toj drzavi i po svemu sudeci prolazi ne kaznjeno. Druga stvar,opravdavaju ponasanje nanelija bio je isprovociran,zasto nije vratio verbalno? I trece vezano za ABA ligu. Kazu nije u njihovoj nadleznosti jer nije bilo na terenu, da li je Boltauzer uhvacen da krade na terenu ili na aerodromu,pa je ipak sankcionisan. Dok ne bude,ako bude,jasnog policijskog izvestaja,saopstenja zvezde da je udaren "maljem" i partizana da je bio hvatan za gusu i da fali odredjeni deo v.nadzora,mogu da okace macku o rep

  • Слађана Точиловац Шаљић

    19. maj 2024 | 17:20

    Подршка надлежним органима и институцијама Републике Србије.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA