≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prva reakcija iz ABA lige na udaranje Lazarevića od strane Nanelija: “Delegat hitno stiže u Beograd, ali…”

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ostaje da se vidi hoće li biti posledica po klub i igrača...

  • 31
KK Partizan - KK Crvena Zvezda, Derbi, ABA liga Foto: Nikola Tomić

Veliki incident dogodio se u Beogradskoj Areni pošto je pred treći meč finala ABA lige košarkaš Partizana Džejms Naneli udario košarkaša Crvene zvezde Stefana Lazarevića.

Posle incidenta Sport Klub iznosi izjavu rukovodstva ABA lige. Iz sedišta najjačeg takmičenja na Jadranu su za "Sport klub" potvrdili da su u Beograd poslali disciplinskog sudiju, ali se ne osećaju nadležnim, jer se incident dogodio van košarkaškog terena.

I kancelarije lige rekli su za Sport Klub: "...da su upoznati sa incidentom, da su tim povodom poslali disciplinskog sudiju u Beograd, koji bi trebalo da doputuje pre početka utakmice kako bi prikupio što više informacija o događajz, ali da se u isto vreme ne osećaju nadležnim jer se incident dogodio van košarkaškog terena“ - navodi Sport klub.

Da podsetimo, posle incidenta, oglasila se Crvena zvezda hitnim saopštenjem, a objavljene su i fotografije povređenog košarkaša.

(Telergaf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skorpion

    19. maj 2024 | 14:02

    Sta moze delegat, ovde treba da reaguje Mup. Nasilnicko ponasanje automatski nosi pritvor od 48 h dok se sve ne ispita i da ne moze uticati na svedoke. Sve drugo ako bude znaci da drzava nekome povladjuje odnosno nema pravne drzave. To znaci da bilo ko bilo kad moze da udari bilo koga i da posle seta mirno bez posledica.

  • Ića

    19. maj 2024 | 14:18

    Znaci nikom nista, dodjes kod njih u halu oni te istuku i sve ok idemo dalje... Dobro onda Zvezda nek preskoči ove dve utakmice nek igra rekreativno, pa pre pete utakmice pusti navijače na trening partizana da ih dobro nalupaju i onda neka se igra... Ako je to dozvoljeno

  • Dejooo

    19. maj 2024 | 14:06

    Значи АБА лига се не осећа одговорно 😀…ок,онда на петој утакмици треба напунити ходник навијачима…нема одговорности

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA