Savršene patike ne post...: Nikola Jokić izbacio novu kolekciju obuće, a tematika će vas oduševiti

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Obradovaće i najmlađe, a i one malo starije...

Osvajanjem treće MVP nagrade Nikola Jokić je ušao u žižu javnosti kao nikada do sada, te je kao takav privukao pažnju ljudi i medija, a isto tako i sponzora.

Od ranije ima brojne ugovore sa sponzorima, što ga čini 32. najbogatijim sportistom sveta za 2024. godinu, prema Forbs listi, a jedno od tih sponzorstava je i sa kompanijom za obuću "361 stepen".

Ranije je izbacio prvu verziju svojih patika, a sada su se pojavile nove verzije patika, limitirana verzija sa tematikom iz crtanog filma "Sunđer Bob Kockalone".

Tako se mogu videti četiri nova modela sa likovima Sunđer Boba, Keba Krabe, Patrika Zvezde i Lignjoslava. O ukusima ne treba raspravljati, ali treba se čestitati na tome koliko je posvećeno pažnje svakom detalju.

Nema nikakve sumnje da će ovo biti jedna od omiljenih kolekcija i same ćerke Nikole, Ognjene, kao i njegove žene Natalije i svih koji odrastaju i koji su odrastali na ovom crtanom serijalu.

(Telegraf.rs)

Video: Trojka uz zvuk sirene najbolje opisuje kako je Jokić uništio Gobera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA