Momenat koji je svima promakao: Naneli u drugom meču uhvatio Lazarevića za gušu

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 24

Upravo ovo je dovelo do obostrane tehničke greške

Košarkaši Crvene zvezde prethodne noći savladali su ekipu Partizana u drugom meču finala ABA lige, ali jedan momenat iz poslednje deonice je promakao svima.

Naime, tokom izvođenja slobodnih bacanja Džoela Bolomboja u borbi za skok Džejms Naneli se naprasno okrenuo ka Stefanu Lazareviću i uhvatio ga za gušu.

Ovo bi prema košarkaškim pravilima trebalo da bude dosuđeno kao nesportska greška, što vodi do dva bacanja i novog poseda za Zvezdu, međutim u tom momentu su se oglasile sudije, koje su nakon većanja svirale obostranu tehničku grešku.

Pored toga što se Doužer, Panter i Naneli odbili da se rukuju pred početak utakmice, postavlja se pitanje zašto je Naneli ovako reagovao, pogotovo što Stefan Lazarević nije poznat kao konfliktni igrač.

Atmosfera u prve dve utakmice je bila prilično mirna na tribinama, u smislu da nije bilo nekih nedozvoljenih poteza navijača, a pošto se serija seli u Arenu očekuje se isti ishod i od strane navijača Partizana.

(Telegraf.rs)

Video: Džejlin Smit: "Isprašićemo ih na našem terenu"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Дража

    16. maj 2024 | 22:02

    Сад ће ова "авангарда",опозиција,"сами против свих" да пише како је Лазаревић давио Нанелија,јер они то тако виде!!! Школа подмуклости партизан!!!

  • Nikola

    16. maj 2024 | 22:06

    Naneli je odličan igrač, ali veoma, veoma loš čovek. Običan magarac!

  • Др

    16. maj 2024 | 22:22

    То не може бити истина ! То је Човић урадио фотомонтажу да оцрни препоштене гробаре!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA