ABA liga izmenila termine 3. i potencijalnog 4. i 5. meča finala: Evo tačne satnice duela Zvezde i Partizana

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 3

Regionalno takmičenje objavilo je ovo na svom zvaničnom sajtu

Dan nakon što je odigran prvi meč finala ABA lige između Zvezde i Partizana, a koji je pripao crveno-belima (85:82), koji tako vodi sa 1:0 u seriji, došlo je do promene satnice trećeg meča, a objavljeni su i tačni termini potencijalnog četvrtog i petog duela. 

Kao što je već odranije poznato, drugi susret je na programu sutra od 19.30 časova u dvorani "Aleksandar Nikolić" kada je domaćin Zvezda, a treći meč koji je planiran za nedelju dobio je novu satnicu.

Naime, umesto u 21.00 čas kako je prvobitno bilo objavljeno, on će se igrati od 20.30 časova.

Kada je reč o četvrtom meču serije, gde će domaćin ponovo biti Partizan, on će biti na programu u "Štark Areni" od 18.00 časova u utorak 21. maja.

Za kraj, tu je i peti meč, odnosno popularna majstorica, koja je zakazana za subotu, 25. maj od 21.00 čas, iako je bilo govora da bi možda moglo da bude pomeranja zbog poslednjeg meča Zvezde u Superligi Srbije u fudbalu.

(Telegraf.rs)

Video: Spektakl u Ivanjici: Fudbaler Javora dao gol makazicama i oduševio navijače

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dule

    14. maj 2024 | 20:01

    jel tih dana neki vazan praznik u tirani pa igraci enverovi moraju do svoje maticne drzave..pitam radi druga iz prnjavora

  • Dare

    14. maj 2024 | 20:29

    Opet se pomera i nekom cini usluga iz potpuno neopravdanih razloga, kakve veze ima kosarka i aba liga sa fudbalom ne razumem? Ugasite cirkus ligu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA