Vreme čitanja: oko 1 min.

Adetokumbo sumnjičav nakon ranog ispadanja iz plej-ofa: "Na neka pitanja nemam odgovore"

S. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jednom prilikom je pričao o tome kako ostaje u Milvokiju sve dok tim bude takmičarski nastrojen, a stvari ne izgledaju dobro u ovom trenutku

  • 0
Janis Adetokumbo Foto: Tanjug/AP

NBA zvezda Janis Adetokumbo, igrač Milvoki Baksa, otkrio je svoje planove za sledeću sezonu i analizirao izazove tima nakon teške povrede koja ga je sprečila da učestvuje u plej-ofu.

Nakon promene trenera, ekipa nije uspela postići očekivane rezultate, a Adetokumbo ističe potrebu za daljim radom na unapređenju igre i podršci saigračima.

- Pokušavamo da smislimo igru i plan igre koji dopunjuje igru i način na koji igramo. Da li želimo da igramo brzo? Da li želimo da igramo bolje na polovini terena? Moramo li bolje da se branimo? Da li neki momci moraju da počnu? To su sve stvari za koje nemam odgovore. I mislim da je Dok Rivers u NBA ligi 25 godina, mislim da verovatno ima odgovore za to. Ono što znam je da moram da nastavim da pronalazim načine da olakšam svoju igru i upotpunim svoje saigrače - rekao je Janis.

Povreda takođe budi interes u Grčkoj, gde će se održati kvalifikacije za Olimpijske igre, a Adetokumbova reprezentacija suočava se sa teškim mečevima u svojoj grupi.

(Telegraf.rs)

Video: Kamo VAR u NBA-u? Adetokumbo kao rukometaš ušao u reket a sudija nije svirao korake

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA