≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nikola Jokić obukao majicu posvećenu Dejanu Milojeviću pred meč sa Minesotom, pa rekao čemu se nada s vukovima

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Lep gest našeg košarkaša

  • 0
Nikola Jokić, Denver Printskrin: X / HarrisonWind

Sve je spremno za početak polufinalne serije na Zapadu, gde će Nikola Jokić sa svojim Denver Nagetsima igrati protiv Minesota Timbervulfsa na svom terenu s početkom od 01.00 u večeri između subote i nedelje.

Prema mnogima, ova serija je i "finale pre finala", s obzirom na to da su i Nagetsi, ali i Minesota pokazali mnogo, možda čak i najviše od svih ekipa ove sezone, te će dueli Jokića i Edvardsa biti ono što zanima čitavu NBA ligu.

Upravo je Nikola Jokić pričao o mladom Edvardsu.

- Edvards je neverovatan, opasan igrač. Talentovan košarkaš, može da radi sve i ima sve u svom arsenalu. Ima i saigrače da to podrže, čak je i zabavan kao osoba i nadam se da će nam svima biti zanimljivo - rekao je Jokić.

Potom, osvrnuo se i na borbu ispod koša sa Rudijem Goberom.

- Nadam se da neće da počiste i nas, ha, ha. Kada je Tim Koneli uradio taj trejd (za Rudija Gobera) svi su mu se smejali i pitali se šta radi. Napravio je sjajan tim i zaslužuje poštovanje za to. Naravno, stručni štab omogućava da sve to radi i mogu da imaju odgovor na sve. Igranje u niskoj, visokoj postavi i nadam se da možemo da uradimo nešto u narednih četiri, ili više utakmica - istakao je centar Denvera.

Nikola je ovaj intervju davao i u posebnoj majici na kojoj je pisalo "Brate", dok je u uglu imala incijale D.M. zbog nedavno preminulog srpskog trenera Dejana Milojevića.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo ni najbolji plejmejkeri nisu radili: Nikola Jokić, dame i gospodo

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA