Embid na ivici ambisa! Prošlogodišnji MVP može da "odleti" već posle prvog kola, Niksi poveli sa 3:1 u seriji

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Filadelfija je opet izgubila od Njujorka

Filadelfija Seventisiksersi nalaze se jako blizu eliminacije već u prvoj rundi NBA plej-ofa, pošto su večeras ponovo poraženi od ekipe Njujork Niksa i sada se nalaze na samo jedan poraz od ispadanja, pošto tim iz Medison Skver Gardena vodi sa 3:1 u seriji - 92:97.

Uspela je Filadelfija da dobije prethodni meč na svom terenu, pošto je Njujork rešio oba u svoju korist kod kuće, ali večeras nije uspela da izjednači na 2:2.

Gledali smo još jednu neizvesnu završnicu. Na ulasku u poslednja četiri minuta, samo dva poena su delila dve ekipe. Njujork je uspeo potom da se odlepi na +6, no Seventisiksersi su pokušavali da se vrate.

Na kraju se može reći da je Embid bio i tragičar, jer je promašio jedno od bacanja, kao i polaganje. Međutim, obrukao se potom Hart sa dva promašena bacanja kad im vreme nije i dao veštačko disanje Filadelfiji.

Međutim ni Kajl Lauri nije bio stoprocentan, pogodio je jedno bacanje, a Džejlen Branson je stavio tačku na pitanje pobednika na pet sekundi do kraja.

Do pobede je Nikse vodio upravo sjajni Branson sa čak 45 poena uz 10 asistencija i tri skoka, dok je Ou Dži Anunobi dao 16 poena i imao je 14 skokova.

Za Filadelfiju, nije pomogao ni Embid sa 27 poena uz 10 skokova, a Tajris Meksi je dao 23 poena, dok je Keli Ubre stao na 19.

(Telegraf.rs)

Video: Dangubić nakon osvojenog četvrtog mesta na Fajnal foru FIBA Lige šampiona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA