Nikola Jokić već zna protiv koga će igrati za finale? Ovaj tim im je već zagorčavao život, a sada briljiraju

 
S. I.
S. I.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Sansi bledi u prvoj rundi!

Treći okršaj prve faze NBA plej-ofa tokom prethodne noći odigran je u Arizoni u "Futprint Centru", međutim ni domaći teren nije pomogao nemoćnim Finiks Sansima da se suprotstave rivalu. Minesota Timbervulvs opravdava ulogu favorita i posle novog trijumfa (126:109) vodi sa 3-0. Malo ko je očekivao da će biti baš tako...

Tokom prve polovine susreta makar smo imali borbu, iako je razlika konstantno bila na strani "vukova". U prvoj deonici u rasponu od jednog do pet poena uz povremena izjednačenja, u drugoj do osam razlike, a na pauzu se otišlo prilikom vođstva Minesote od 59:53.

Ključni trenuci odvijali su se nakon vođstva gostujućeg tima od 63:58 i nizom od 23:8 duel je otišao van domašaja Sansa. Do kraja smo mogli da posmatramo samo šou Entonija Edvardsa, koji je i do tog momenta bio najistaknutiji pojedinac.

Meč je okončao sa 36 poena, 9 skokova i 5 asistencija i izazvao je reakciju klupske legende Kevina Garneta na društvenoj mreži "X".

Rudi Gober je dodao 19 uz 14 skokova, dok je Karl Entoni Tauns imao 18 i 13 uhvaećnih lopti. Na suprotnoj strani igrala su samo tri igrača, ali 28, 25 i 24 poena oBredlija Bila, Kevina Durenta i Devina Bukera (uz 8 asistencija) nisu pomogli Finiksu.

Kevin Durent - Finiks Sans Foto: Tanjug / AP

Tako smo došli i nadomak prvog para polufinala Zapadne konferencije, pošto i Denver Nagetsi predvođeni Nikolom Jokićem vode sa 3-0 protiv Los Anđeles Lejkersa. Tokom aktuelne sezone dve ekipe vodile su ljute bitke za čelo tabele tokom ligaškog dela sezone i podelile pobede na ravne časti u četiri okršaja.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić se smejao rivalu u facu, nije mogao da veruje šta mu je ovaj dozvolio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA