Šokantan rezultat: Zvezdini klinci izgubili 104 razlike od Barselone!

 
D. U.
D. U.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 25

Na turniru u Španiji Zvezdini klinci su delovali bespomoćno

Srpska košarka je nešto što je decenijama ponos srpskog naroda, a košarkaška reprezentacija je tim sa kojim se poistovećuje gotovo svaki žitelj Srbije i svaki Srbin koji živi u dijaspori.

Godinama je naša škola košarke važila za najbolju u Evropi, ali poslednjih godina se situacija rapidno menja i deluje da se sistemski radi loše, počevši od mlađih kategorija.

Upravo iz mlađih kategorija stiže i jedna šokantna vest za srpsku košarku, a to je da su Zvezdini mlađi pioniri izgubili meč protiv Barselone na međunarodnom turniru u Ferari u Italiji.

Barselona je pobedila sa neverovatnih 132:28! Ovo su rezultati koje su uglavnom naši timovi i reprezentacije ostvarivali u mlađim kategorijama kada igraju protiv slabijih timova, ali ovakav šamar još nismo doživljavali.

Situacija se očigledno menja, pa dok ne bude kasno, ovaj poraz od 104 razlike bi mogao da služi kao šamar upozorenja da se nešto pod hitno promeni, ako ne želimo da nam se košarka skroz sroza.

(Telegraf.rs)

Video: Zvezda protutnjala kroz Podgoricu za polufinale plej ofa ABA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Džek

    26. april 2024 | 16:03

    Mutant nas bruka u svim kategorijama

  • Aleks

    26. april 2024 | 16:31

    To je prava slika bwrada u mladjim kategorijama. Sve hormonasi, tatini sinovi, sinovi "prijatelja kluba" a klinci koji zaista vole baaket i izgaraju otpadaju. Kad na to dodamo decenijsko "silovanje" Zvezde i Partizana svih ostalih klubova dobijamo 104 razlike.

  • Dule

    26. april 2024 | 16:42

    Pa šta? To je manje od 110, rekao bi Šone, kao sto je protiv Efesa rekao pa sta, to je manje od 50

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA