≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Noć za pamćenje Džoela Embida! Ubacio nestvarnih 50 poena i doneo Siksersima trijumf nad Niksima

S. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skoro sam je srušio rivala

  • 1
Džoel Embid Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa upisali su prvu pobedu u plej-ofu NBA lige pošto su savldali Njujork Nikse 125:114, a najzaslužniji za trijumf bio je neverovatni Džoel Embid. 

Novopečeni reprezentativac SAD-a i budući član "Drim tima", od starta meča poveo je svoj tim ka trijumfu, a pogađao je iz svih pozicija. Filadelfija je od samog početka pokazala svoju dominaciju na terenu, a fantastičnu igru je predvodio upravo Embiid. Centar domaćeg tima je bio nezaustavljiv, ubacio je čak 50 poena za svoj tim, uz osam skokova, četiri asistencije, jednu ukradenu loptu i jedan blok.

Posle neizvesnog prvog poluvremena, u kojem je viđen egal i solidan otpor Niksa, gosti nisu uspeli da odgovore na igru rivala tokom treće deonice, koju su Siksersi dobili sa 43:27 i tako prelomili ovaj duel.

Pored Embida, istakao se Maksej sa 25 poena.

Na drugoj strani, Džejlin Brenson je meč završio sa 39 poena, ali to nije bilo dovoljno da se suprotstave nadmoćnim Siksersima. Uz njega, u poraženom timu istakli su se Hart sa 20 poena i Anunobi sa 17 poena.

Posle ovog trijumfa, sada je u seriji 2:1 za Nikse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA