Uroš Plavšić izvadio slušalicu kao nakon Partizana: Centar Mege dobio novi nadimak, postao je "Optimus Prajm"

 
E. S.
E. S.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Imao je razloga za slavlje kapiten ružičastog kluba

Košarkaši Mege u velikom stilu su se plasirali u polufinale ABA lige posle pobede i u drugom meču četvrtfinalne serije nad Cedevita Olimpijom u dvorani "Stožice" u Ljubljani kasno sinoć.

Ružičasti tim sada će u polufinalu sačekati pobednika serije između Studentskog centra i Crvene zvezde, a gde beogradski crveno-beli već imaju prednost od 1:0 i večeras mogu da reše pitanje prolaska dalje.

Umeli su košarkaši Mege na sebi svojstven način uz sada već čuveno "da, da, da" da proslave plasman u polufinale regionalnog prvenstva, a u centru pažnje bio je kapiten Uroš Plavšić koji je među poslednjima ušao među saigrače.

On je tokom završnice ove sezone u ABA ligi zahvaljujući komentatorima sa TV Arena Sport dobio i novi nadimak "Optimus Prajm" po jednom od robota iz popularne franšize Transformersi zbog svoje svestrane igre u reketu i sjajnih igara posle dolaska u Megu iz ekipe Tenesija.

Prilikom ulaska u halu, on je ponovo izvadio slušalicu, baš kao što je to uradio nakon pobede protiv ekipe Partizana u dvorani "Ranko Žeravica" u ligaškom delu prvenstva i uputio "poziv" polufinalu ABA lige.

Ovoga puta nije bilo potrebno da se ta slušalica spusti, jer je veza i dalje otvorena. Bajkovita sezona Mege i dalje traje, a videćemo da li četa Marka Baraća može do novog podviga.

(Telegraf.rs)

Video: Željko Obradović: Voleo bih da se neke nove generacije obraduju Evroligi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA