Aco Petrović oduševljen Megom: "Dvokorakom projurili pored Cedevita Olimpije, najugodnije su iznenađenje"

 
S. T.
S. T.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Legendarni Hrvat je pomno pratio sva dešavanja ovog vikenda u regionalnoj košarci

Legendarni hrvatski trener, Aco Petrović oduševljeno je prokomentarisao veliku pobedu Mege u Ljubljani nad Cedevita Olimpijom i plasman ovog tima u polufinale regionalne ABA lige.

On je već nekoliko puta prisustvovao utakmicama ružičastog kluba ove sezone u ABA ligi, a očigledno je ispratio i onu jučerašnju u dvorani "Stožice", gde je Mega odigrala sjajno drugo poluvreme i produžila svoj san u regionalnom takmičenju.

Najmlađi tim lige predvođen Markom Baraćem sa klupe dominirao je u svim aspektima, počevši od Stefana Miljenovića i Nikole Đurišića, pa sve do Uroša Plavšića. To se jako dopalo Petroviću, koji ističe da su Budućnost i Partizan takođe rutinski otišli dalje.

- Budućnost i Partizan rutinski su rešili Zadar i Igokeu, te prošli u polufinale ABA lige. U tom polufinalu očekujem sjajne utakmice. Mega dvokorakom projurila pored Cedevita Olimpije, te na taj način potvrdila da je najugodnije iznenađenje ovogodišnjeg prvenstva - napisao je Petrović.

Mega sada čeka pobednika serije između Studentskog centra i Crvene zvezde, gde tim Janisa Sferopulosa vodi sa 1:0.

(Telegraf.rs)

Video: Još jedno zakucavanje Jokića protiv Lejkersa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miško

    22. april 2024 | 10:38

    Svaka čast za Meginu mladost , ima dosta talentovani klinaca u Srbiji samo treba neko da im da šansu da igraju . Obavezno smanjiti broj stranaca u srpskim klubovima inače će nam talenti propasti

  • Dule

    22. april 2024 | 11:28

    Ne znam po čemu je Aca Petrović legendarni trener, sta je osvojio, znamo ga samo po tome sto je bio stariji brat Dražena i po tome sto se deklariše kao hrvat od oca srbina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA