Kralj Džejms se poklonio Nikoli Jokiću: "Jedan je od najboljih ikad, jednostavno je! Kad ovo radite..."

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 8

Kakve reči za srpskog košarkaša!

Došlo je vreme i za NBA Plejof, a jedan od najzanimljivijih duela u prvoj rundi biće onaj između Denver Nagetsa i Los Anđeles Lejkersa, gde će koplja ukrstiti Lebron Džejms i Nikola Jokić, koji su igrali i u finalu Konferencije prošle sezone.

Denver je bio poprilično uspešan prethodne sezone protiv Los Anđelesa, savladali su ih sa ubedljivih 4:0, te su kasnije slavili i protiv Majamija i došli su do prve istorijske titule u najjačoj ligi sveta predvođeni Nikolom Jokićem.

Ove sezone će protiv Lejkersa igrati u prvoj rundi, a, Lebron Džejms je pred taj duel govorio i o Nikoli Jokiću, gde mu se praktično "poklonio Kralj".

- Nikola Jokić je jedan od najboljih igrača koji su ikad i igrali ovu igru. Jednostavno je - rekao je Lebron, da bi potom bio upitan i "šta to radi" Nikola Jokić.

Imao je spreman odgovor in a to.

- On radi sve. Najvažnije od svega je to što menja svoje saigrače, menja njihovo mišljenje o ovoj igri. Kada ste u stanju da inspirišete igrače da igraju na tom nivou na kojem ni sami ne veruju da mogu, to je dokaz da ste veliki - rekao je Lebron.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte poslednju odbranu Denvera i zaustavljanje Lebrona za veliko finale NBA

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goki

    20. april 2024 | 08:30

    Šta li su tek Divac i Rađa, a Toni?! Imam dovoljno godina i gledao sam te majstore, i potpuno razumem šta je Kuki hteo da kaže. To što se nekada igrala neka druga košarka i što oni bili pioniri svega, to je za svako poštovanje. Međutim, to što ovaj čovek sada radi, to je ovo što Lebron kaže. Uživajmo!

  • Subotica

    20. april 2024 | 08:46

    Čekam repliku Kukoca, Danilovića i ostalih zvezda.

  • JA

    20. april 2024 | 13:47

    SVAKO VREME IMA SVOJE BREME,PA I KOŠARKA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA