Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zadar - Budućnost u plej-ofu ABA lige

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Može li hrvatski predstavnik da uzvrati nakon debakla u Podgorici?

Košarkaši Zadra dočekaće ekipu Budućnosti kod kuće u drugom meču četvrtfinala plej-of faze takmičenja ABA lige, nakon teškog poraza u Podgorici.

Podgoričani su slavili kod kuće ubeljivim rezultatom od 100:69, ali dosta važnije, pokazali su karakter i igru kakvoj se Hrvati nisu nadali.

Trener Zadrana Danijel Jusup istakao je kvalitete protivnika, ali i da njegov tim ne želi da se preda i da će biti potrebna pomoć navijača.

- Budućnost ima izuzetan potencijal u defenzivi i ofenzivni. Defenzivno sjajno odigraju, pokazalo se to kroz nekoliko utakmica u ove dvije godine. To nas obvezuje da i naša obrana bude organizirana, da ne primamo lagane poene. U Podgorici je bilo evidentno da smo u prvom poluvremenu dosta dobro stajali na parketu, vjerujem da ćemo uz naše navijače biti napadački opušteniji i raznovrsniji i da ćemo napraviti dobar rezultat. Pozivam navijače i zahvaljujem im na podršci - rekao je trener Zadrana Danijel Jusup.

Trener Budućnosti Andrija Žakelj je dao izjavu...

- Treba da ponovimo pristup, pogotovo iz drugog poluvremena kada smo se držali dogovora, igrali brže i agresivnije. U drugu utakmicu ulazimo sa istim razmišljanjem. Sigurno će ovo biti sasvim drugačija utakmica. Igraju pred svojoj publikom, sigurno će biti puna dvorana, biće motivisani. Mi se svakako spremamo za sve to. Sa pravim pristupom i taktičkim detaljima koje smo promijenili i dodali u odnosu na prvu utakmice, želimo da privedemo seriju kraju - izjavio je Žakelj.

Meč se igra večeras od 19 časova, a televizijski će biti emitovan na kanalu Arena Sport 3 Premium, kao i na drugom kanalu TVCG.

(Telegraf.rs)

Video: NBA Partizan ubacio "stotku" i demolirao Zadrane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA