Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Memfis - Denver u NBA ligi

 
S. G.
S. G.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Jokić iigra u idealnom terminu

Košarkaši Denver Nagetsa igraju poslednji meč regularnog dela sezone, i to na gostovanju Memfis Grizlisima. Kada je reč o prvom mestu na tabeli Zapada, Nikola Jokić i drugovi sami su zakomplikovali situaciju pošto su u poslednjoj sekundi meč sa Sparsima pretposlednji u sezoni, izgubili u poslednjoj sekundi 121:120. 

Tako, meč u Fedeks Forumu ima ogroman rezultatski značaj, što garantuje zanimljiv susret. Naime, kako su su Oklahoma i Minesota ostvarili pobede, kalkulacija pred meč sa Grizlijima je jasna, kako bi tim iz Kolorada bio prvi i, samim tim, obezbedio mesto domaćeg terena pred plej-of, mora da pobedi. Trenutno, sva tri tima imaju identičan skor 56:25, ali su Tanderi sada na pol-poziciji zbog činjenice da u krugu imaju najbolji međusobni skor 5:3. Minesota je druga sa 4:4.

Tako, Nagetsi mogu da budu prvi, drugi ili treći.  Direktne rivale čekaju teški mečevi protiv Finiksa i Dalasa koji će imati za šta da se bore.

Dakle, dueli Mineosta- Finiks, Oklahoma - Dalas i Memfis - Denver će odličiti koji tim će na kraju ligaškog dela NBA lige biti najbolji na Zapadu. Meč počinje od 21.30 po srednjeevrospkom vremenu, a možžete ga pratiti na Areni Sport 1.

(Telegraf.rs)

Video: Jokić se iznervirao zbog jedne odluke sudija: Ovakvog ga odavno nismo videli

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA