≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Raduljica sreo prijatelja i šokantno otkrio za koji klub zaista navija: Hit scena nakon utakmice

S. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Makar u Grčkoj

  • 1
KK Crvena zvezda - KK Mornar Miroslav Raduljica Foto: MN Press/Ivica Veselinov

Nakon što je napustio redove Crvene zvezde na početku aktuelne sezone Miroslav Raduljica je u Marusiju pronašao drugu mladost i beleži zaista korektne brojke, a ekipa je najverovatnije i obezbedila opstanak u eliti.

Sa učinkom 8-16 trenutno su na dva mesta iznad opasne zone, a upisana je i vrlo bitna pobeda protiv direktnog konkurenta Kardicasa pre nekoliko dana.

Pret toga AEK je u gustom meču slavio 88:85, a posle meča usledio je blizak susret do prošle godine igrača upravo atinskog kluba Dimitrisa Mavroeidisa i srpskog centra.

Bivši košarkaš, sada tim menadžer bio je iznenađen kada je video Raduljicu, kog poznaje još iz doba kada je Miroslav igrao za Panatinaikos i upitao ga je šta tu radi, na šta je dobio intersantan odgovor.

- On je nekada igrao za Panatinaikos, a sada igra za Marusi. Prišao sam mu i upitao ga 'šta radiš ovde?' a on mi je odgovorio 'samo AEK, brate, samo AEK'. Toliko mu se dopala atmosfera - istakao je Mavroeidis za Sport24.

Raduljica ove sezone u proseku daje 13.8 poena uz 5 skokova na 23 utakmice u ligi.

(Telegraf.rs)

Video: Oženio se Miroslav Raduljica: Košarkaša sa rukometašicom Tamarom venčao brat Miloša Bikovića

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA