Španci pišu: Luka Božić pred transferom karijere, Hrvat sve dogovorio sa Valensijom!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 2

Nakon sjajnih partija sa Zadrom, on će napraviti i transfer karijere

Hrvatski košarkaš Luka Božić, ujedno i najbolji igrač u ABA ligi, postaće novi prvotimac Valensije, prenosi španski portal "WebEncenstrado"!

Oni tvrde da je dogovor već postignut, te da je sigurno da će upravo Luka Božić biti prvo pojačanje Valensije u sledećoj sezoni. Osim njega, takođe bi trebalo da u Valensiju stigne i centar Gran Kanarije Itah Hap koji bi trebalo da dobije i pasoš Severnije Makedonije kako ne bi bio karakterisan kao igrač van Evrope.

Božić će napuniti 28 godina uskoro, a igra na poziciji četvorke, dok je sa Zadrom uspeo da se domogne i Plejofa ABA lige u koji će ući sa šest pozicije, te će prvi protivnik biti ekipa Budućnosti iz Podgorice.

Luka Božić je i apsolutni vladar u ABA ligi, s obzirom na to da je već tri puta uspevao da dođe do titule za MVP-ja meseca ovog takmičenja, te je vrlo verovatno i da će doći do nagrade za najboljeg u sezoni.

Još nije poznato da li će Valensija igrati u Evroligi sledeće sezone, a ovaj potpis bi mogao možda i da znači da se pripremaju za Evrokup.

Ipak, sve je još u vidu diskusije.

(Telegraf.rs)

Video: Aleksandar Jovanović nezadovoljan posle derbija: Čiji je interes da se Partizan dovede u ovo stanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA