“Malo srpske magije”: Micić odigrao vrhrunski meč, komentator se oduševljavao njegovim potezima

 
D. U.
D. U.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Odličan doprinos srpskih reprezentativaca u pobedi nad Orlandom

Košarkaši Šarlota savladali su Orlando sa 124:115, a veliki doprinos u ovom trijumfu dali su srpski reprezentativci, Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski.

Micić je odigrao sjajan meč i asistencija mu je nedostajala za dabl-dabl. Imao je 14 poena, 5 skokova i 9 asistencija, a istakao se i sa nekoliko atraktivnih poteza, što kroz poene, što kroz dodavanja.

Čak su i komentatori bili oduševljeni, pa su ga u nekoliko navrata hvalili. "To je MVP Evrolige", "malo srpske magije"... bile su neke od izjava komentatora nakon Vasinih sjajnih poteza.

Vasa je ukupno iz igre šutirao 4 od 9, ali ga nije išao šut za tri poena, jer je tu imao 1 od 5, dok je sa linije penala bio stoprocentan (5 od 5), a na parketu je kao startni plejmejker odigrao 35 minuta.

Aleksej Pokuševski je kao rezervista doprineo sa 10 poena uz 2 skoka i 2 asistencije. Nije trošio mnogo lopti (2 od 3 iz igre, 1 od 2 za tri).

Istakao se i jednim atraktivnim zakucavanjem upravo na asistenciju Vasilija Micića.

Brendon Miler je u redovima Šarlota bio najefikasniji sa 32 poena uz 6 skokova, pratio ga je Majls Bridžis sa 24 poena 6 skokova i 4 asistencije, a dobar učinak imao je i bivši košarkaš Partizana, letonski reprezentativac Davis Bertans, koji je postigao 12 poena uz 4 uhvaćene lopte.

U redovima Orlanda najbolji je bio Paolo Bankero sa 32 poena i 8 skokova, a 22 je dodao Franc Vagner, koji je imao i 7 skokova.

(Telegraf.rs)

Video: Prvi poeni Vasilija Micića u NBA ligi: Pogledajte kako je Srbin zapalio mrežicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA