Veliko priznanje za Dušana Miletića: Bivši centar Partizana uvršten u petorku kola u Prvoj ligi Poljske

 
S. T.
S. T.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 1

On je sinoć odigrao sjajno u pobedi Šlonska nad Ostrovom Velikopoljskim

Nekadašnji centar Partizana, a sada košarkaš Šlonska iz Vroclava, Dušan Miletić dobio je veliko priznanje u poljskoj Orlen Basket ligi, pošto je uvršten u petorku 26. kola posle sjajne partije koju je sinoć prikazao u pobedi nad Ostrovom Velikopoljskim posle produžetka - 103:95.

Momak iz Kosovske Mitrovice postigao je 22 poena uz 11 skokova i dve asistencije za 35 minuta na parketu. Šutirao je 8/10 za dva poena i 6/10 sa linije za slobodna bacanja. Pored toga je imao i čak šest blokada, za ukupan indeks od 31 poena.

On ove sezone igra sjajno za Šlonsk, pošto je među 20 najkorisnijih igrača čitavog prvenstva. Prosečno beleži 12 poena po meču uz 6,1 skok i 1,3 asistencije, a prosečan indeks mu iznosi 15,9 poena po meču.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by ORLEN Basket Liga (@plk_pl)

Pored njega su se u petorci kola našli još Kamil Lačinjski iz Anvila iz Vloclaveka koji je ubacio 13 poena uz pet asistencija i dva skoka, potom Kristijan Vital iz Legije koji je uspeo da upiše čak 36 poena uz pet uhvaćenih lopti i četiri asistencije, kao i dve ukradene lopte, dok je Lijam O'Rajli iz ekipe Start Lublina stigao do 25 poena, osam skokova i dva skoka.

Sjajnu partiju pružio je i Devon Denijels iz ekipe Spujnje iz Stargarda, pošto je ubacio 27 poena uz tri skoka i dve ukradene lopte na gostovanju Ščećinu i pobedi u produžetku. On je poslednji član idealne petorke.

(Telegraf.rs)

Video: Atlanta košem u poslednjoj sekundi srušila najbolji NBA tim

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA