Denver na 1,8 sekundi do kraja ostao bez 1. mesta na Zapadu, pogledajte dramu u Njujorku

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Oklahoma se provukla protiv Niksa...

Denver je svoju posao odradio, Čikago je pomogao Nagetsima pobedom nad Minesotom, ali je Oklahoma na kraju dobila duel protiv Njujorka u neverovatnoj završnici i nije dozvilila Nikoli Jokiću i ekipi da se vrate na prvo mesto Zapadne Konferencije NBA lige!

Niksi su bili blizu rušenja Tandera, poveli su sa 112:111 na četiti sekunde do kraja, da bi Šaj Gildžes - Aleksander pogodio jedan težak šut na 1.8 sekundi do kraja i tako rešio meč.

Oklahoma sada ima skor 52-22, Denver je na 52-23, dok je Minesota na 51-23 kada je u pitanju skor, uz napomenu da Tanderi i Vukovi imaju jedan meč manje od Denvera.

Ono što je takođe važno napomenuti jeste tod a je Oklahoma prvi put posle 2020. godine zvanično obezbedila plej-of, kao i da je Džejlen Vilijams sa 33 poena bio najefikasniji u redovima gostujućeg tima.

Gildžes - Alekander je ubacio 19 poena, a Džoš Gidi je je ostvario tripl-dabl učinak: 16 poena, 13, skokova i 12 asistencija.

Džejlen Branson je ubacio 30 u redovima Njujorka, Mekbrajd je stao na 19, Hartenštajn je zabeležio dabl-dabl učinak sa 17 poena i 12 skokova, kao i hart sa 13 poena i 15 skokova.

(Telegraf.rs

Video: Aleksandar Jovanović nezadovoljan posle derbija: Čiji je interes da se Partizan dovede u ovo stanje

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA