Vreme čitanja: oko 1 min.

Šok u Španiji! Barselona posle Partizana izgubila od Breogana, koji je pretposlednji na tabeli

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tim Stefana Momirova se raduje ogromnom trijumfu

  • 0
Stefan Momirov Foto: Álex Cámara/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Košarkaši Barselone doživeli su neverovatan poraz u 25. kolu španske ACB lige, pošto su na domaćem terenu u "Blaugrani" izgubili od Breogana za koji nastupa i srpski košarkaš Stefan Momirov - 85:88.

Sve to dolazi samo nekoliko dana nakon što je Barselona ubedljivo savladala Partizan u Evroligi sa 18 poena razlike. Ovoga puta tim je delovalo neprepoznatljivo, a gostujući sastav je odigrao jednu od najboljih utakmica u poslednjih nekoliko godina.

Zapravo, Breoganu je ovo prva pobeda u istoriji protiv Barselone, što će reći da smo svedočili epskoj senzaciji.

U poslednji minut se ušlo nerešenim rezultatom, ali je onda Meklemor dao koš uz faul za Breogan, što su zanimljivo bili poslednji poeni na meču.

Parker je izgubio loptu za Barsu, Kintela je sve mogao da reši na 16 sekundi do kraja, ali je promašio, dok je Barsa izgubila još jedan posed preko Brizuele i tu su ostale sve nade u trijumf.

Serđi Garsija dao je 23 poena uz pet asistencija za Breogan, dok je u Barseloni najbolji bio Vili Ernangomez sa 20 poena i devet skokova.

Barseloni je ovo bio čak deveti poraz u španskoj ligi, dok je Breoganu tek sedma pobeda i to prva nakon pet uzastopnih poraza. Sada su izašli van zone ispadanja.

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Partizana otkrio odakle vreba najveća opasnost protiv Barse

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA