Vreme čitanja: oko 1 min.

Aco Petrović apeluje da se što pre donese odluka o Dubaiju: "Da svi klubovi iz ABA 2 lige znaju na čemu su"

S. T.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Skupština se održava u utorak

  • 0
KK Partizan - KK Real Madrid Foto: Mileta Mirčetić

Košarkaši region sa velikom pažnjom iščekuje odluku o dolasku Dubaija u regionalnu ABA ligu. Skupština koja bi to trebalo da ozvaniči ili poništi zakazana je za utorak, a ono što je i dalje nejasno je sistem takmičenja za narednu sezonu.

I dalje se ne zna da li će biti 15 ili 16 klubova, da li će ostati nacionalni ključ, a kako stvari stoje prema nekim informacijama, on će biti ukinut.

Zbog toga postoji šansa da u ABA ligu uđu još dva kluba iz Srbije, a trenutno za ta mesta konkurišu Vojvodina, Spartak i Zlatibor.

Legendarni hrvatski košarkaš, Aco Petrović apelovao je na ABA ligu da što pre donese odluke, jer klubovi koji su uložili sredstva iz ABA 2 lige žele da znaju na čemu su.

- Preko je potrebno da Skupština ABA lige u utorak donese odluku o sistemu takmičenja za sledeću sezonu, kako bi klubovi iz ABA 2 lige, te osobe koje ulažu ogromna sredstva u te klubove znali na čemu su. Bilo bi dobro što pre saznati pravila igre. Sa ili bez Dubaija - napisao je Petrović na društvenoj mreži "X".

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Partizana otkrio odakle vreba najveća opasnost protiv Barse

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA