Željko Obradović o Ledeju: "Zvao sam Zeka odmah posle meča, čim sam čuo... Ne znam kakve planove ima"

 
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Trener Obradović ne zna kada će moći da računa na svog igrača

Košarkaši Partizana su slavili sa 88:57 protiv FMP-a u utakmici 23. kola ABA lige pred svojim navijačima.

Posle meča, na konferenciji za medije je govorio Željko Obradović, trener crno-belih, koji je rekao da je početak bio loš, ali da su kasnije uspeli da uđu u utakmicu.

- Hvala svim ljudima koji su došli da nas bodre, ekipa FMP-a promenjena u odnosu na prvi deo ABA lige, imaju nove igrače, novog trenera i drugačije izgledaju, probali smo da pristupimo ozbiljno, početak nije bio najbolji, ali smo onda uhvatili ritam, kad smo igrali agresivnu odbranu i kad smo pročitali njihovu odbranu, bilo je lakše za nas i na kraju zaslužena pobeda.

Ubrzo je Željko pitan i o tome što su minutažu dobili neki drugi igrači poput Smita i Koprivice, ali pitanje je bilo upućeno i zbog Zeka Ledeja, kome je preminuo otac.

- Oni dobijaju šansu i igraju, zavisi od protivnika i od forme i od onoga kako se ponašaju na treningu, to je presudno, to je najbitnije koliko ko provodi minuta - rekao je Obradović, koji se potom osvrnuo i na Zeka Ledeja i njegovu porodičnu situaciju.

- Što se tiče Zeka, sad sam se čuo s njim, čuo sam se pre tri minuta, čuo sam, zvao sam ga da mu izjavim saučešće i pričao sam s njim na tu temu, niti sam ga pitao o njegovim namerama, u ovom trenutku pričati o bilo čemu drugom sem njegovog oca nema smisla.

Na kraju, objasnio je i zašto Panter nije igrao.

- Ne, Panter ne igra jer je to moja uloga, kao što rotiram i ostale igrače, on je u ritmu i imamo dve utakmice, bila je odluka da se odmori.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BWA

    16. mart 2024 | 23:30

    Pozdrav za ponosnog navijaca fmp koji se potpisuje sa Pero.Znam da ne znas za stid,al da te prozovem ovde kad si pljuvao kad je Ledej otiso kuci.Reko bi ti ja da to nije lepo,nego nece proci komentar.

  • Let

    17. mart 2024 | 01:26

    ode a sina vaspitao nije,zalosno

  • zoran

    17. mart 2024 | 10:08

    Ako je panter u ritmu,kakav je samo kada je van ritma😂😂😂😂😂cirkus od igraca😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA