E, to je to - Nikola Jokić sada stvarno može da postane MVP NBA lige!

 
S. L.
S. L.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Sada je sve jasnije u njegovom slučaju

Košarkaši Denver Nagetsa su slavili protiv San Antonio Sparsa sa 117:106, čime su zadržali svoje prvo mesto na Zapadu, ali, ono što je bitnije ova utakmica je bila od izuzetne važnosti i za Nikolu Jokića, srpskog košarkaša.

Naime, Denveru je ovo bila 67. utakmica u sezoni, ali je bila 65 za Nikolu Jokića, čime je Srbin i zvanično stekao pravo da konkuriše za individualne nagrade u NBA ligi, što znači da bi mogao po treći put da postane i MVP ovog takmičenja!

Prema pravilima NBA lige, igrač mora da odigra bar 65 utakmica kako bi konkurisao, te je to razlog i zašto je Džoel Embid koji je povređen još dosta ranije otpao iz ove trke.

Ono što je zanimljivo je i to da je upravo Nikola Jokić trenutno najveći favorit za to priznanje, a u stopu ga prate Luka Dončić i Šej Gildžijus-Aleksander.

Ipak, ukoliko se uzme sve u obzir - Jokić bi mogao da postane po treći put, čime bi se izjednačio s mnogim NBA legendama.

(Telegraf.rs)

Video: Telegraf pitao Jokića da li prati Partizan i Zvezdu: Evo šta je Nikola odgovorio na NBA Ol-staru!

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lakirana cipelica

    16. mart 2024 | 19:43

    Svaka cast majstore. Uzmi to priznanje i odbrani titulu kao sto ce partizan u ABA ligi i onda dodji da uzmes zlato sa reprezentacijom

  • Вј

    16. mart 2024 | 22:23

    Да му нису украли прошле године била би му четврта у низу

  • Ime

    16. mart 2024 | 23:47

    Neka postane i jos 5 puta MVP i niko mu to ne moze oduzeti, ali za mene je nula od coveka i uvek ce biti. Dislajkujte do ujutru ako zelite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA