Janis Sferopulos: "Očekuje nas utakmica sa izuzetno talentovanim timom koji ima veliki potencijal..."

 
L. I.
L. I.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Crveno-beli gostuju u "Draženovom domu"

Košarkaši Crvene zvezde idu na megdan Ciboni u okviru 23. kola ABA lige. Izabranici Janisa Sferopulosa u ovaj duel ulaze posle tesnog poraza pod Makabija u Evroligi (84:80), te sada žele da započnu seriju pobeda.

Pred ovaj meč grčki strateg je istakao da je Cibona talentovana ekipa koja ima veliki potencijal.

- Očekuje nas utakmica sa izuzetno talentovanim timom koji ima veliki potencijal. Cibona je ekipa koja ima iskusne igrače ali i grupu vrlo mladih igrača, i igraju sa velikim samopouzdanjem i entuzijazmom. Kao i uvek, i to napominjem pred svaki meč u ABA ligi, psihički moramo da budemo spremni, ali i fizički na terenu da odigramo utakmicu na nivou i u skladu sa našim standardima u ABA ligi - rekao je Sferopulos.

Sa druge strane, krilni košarkaš Zvezde Stefan Lazarević naveo je da ekipi fale povređeni igrači, te da će on i saigrači pružiti maksimum kako bi osigurali prvu poziciju pred plej-of.

- Cibona je ekipa koja je ove sezone u više utakmica pokazala svoj veliki talenat i kvalitet. Igraće svakako izuzetno motivisani, ali bez moranja i opterećenja što je svakako poziv više na opreznost. Svakog rivala u ABA ligi smo maksimalno uvažavali i svakoj utakmici pristupali na isti način, sa željom da odigramo najbolju moguću utakmicu. Imamo dosta problema sa povredjenim igračima, ali je zato na svima nama koji smo u timu da pružimo maksimum i dodjemo do pobede koja nas dovodi na korak od osiguranja prve pozicije pred plej-of - rekao je Stefan Lazarević.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Košarkaš Partizana otkrio odakle vreba najveća opasnost protiv Barse

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA