≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jokić preokret objasnio čuvenom srpskom rečju, pa otkrio: "Omiljeni dinosaurus? Onaj veliki što jede travu"

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zanimljivo je bilo posle pobede Denvera

  • 0
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Košarkaši Denver Nagetsa su napravili veliki preokret protiv Toronto Reptorsa, gde su gubili čak 21 poen pred poslednjih 12 minuta, ali su uspeli da se vrate, te na kraju i slave sa 125:119 i tako upišu novi trijumf u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Nakon meča, Nikola Jokić je pokušao da objasni i gde su pronašli snagu za ovaj preokret.

- Kada gubiš sa 20 poena razlike, proradi ponos i ne želiš da doživiš debakl, pogotovo ne pred domaćom publikom. Imamo jednu reč na srpskom, jako ju je teško prevesti – ta reč je ’inat’. Zaista bih želeo da mogu da vam prevedem, ali mislim da prevoda nema - rekao je Jokić, koji je istakao da je sve to samo inat.

Potom je Jokić analizirao odbranu ekipe, odnosno, on je istakao da su Nagetsi zapravo sjajan defanzivni tim.

- Nisam baš siguran. Mislim da smo dobra defanzivni tim, u većini mečeva nam je odbrana na vrlo visokom nivou. Kada je gust meč, oslanjamo se na odbranu. Bila je ovo takva utakmica jednostavno, mnogo su trčali i bili agresivni, a mi smo bili korak-dva sporiji, i u komunikaciji takođe, u prvom poluvremenu.

Na kraju, Nikola Jokić je upitan i o njegovoj poseti "Džurasik parku" (Jurrasic park), te da kaže svog omiljenog dinosaurusa.

- Kako vi to znate? Lepo... Zaboravio sam sva imena, teško je zapamtiti sve to... Ali, onaj veliki što jede travu - rekao je Nikola Jokić.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte potez koji je rešio meč na 20 sekundi do kraja: Zbog ovoga je Jokić najbolji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA