Vreme čitanja: oko 1 min.

Valensija predstavila talentovanog Srbina (17): Gurović ga "brusio", on izabrao Španiju pre Zvezde i Partizana

S. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

On je potpisao ugovor na sedam godina

  • 3
Nikola Džepina, Valensija Foto: MN Press / Marko Metlas

Košarkaški klub Valensija je predstavila i svoje najnovije pojačanje, a radi se o 17-godišnjem Srbinu Nikoli Džepini koji je visok 206 centimetara i koji pokriva krilnu poziciju. On je potpisao sedmogodišnji ugovor sa timom iz La Fontete.

Nikola Džepina ide u Valensiju nakon što je godinama bio u ekipi Mladosti iz Zemuna, gde nije debitovao za prvi tim, ali gde je nastupao za njihov razvojni tim.

Džepina je takođe radio i kod Milana Gurovića na akademiji, te se može reći da mu je čuveni košarkaš u dobroj meri i pomogao u njegovom razvoju.

On će se odmah priključiti juniorskom timu Valensije, gde će raditi sa Gijomom Gonzalesom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    12. mart 2024 | 10:49

    Pametno 👍. Svako naše dijete koje je talentovano u košarci i fudbalu treba da izabere i crnog đavola prije CZ i Partizana. Te dvije "institucije" su karcinom našeg sporta.

  • Miki

    12. mart 2024 | 12:31

    Pa ne vidim kako može da mu bude pametan ugovor na sedam godina. Ako nešto vredi, dve-četiri bi mu bio plafon da ostane u klubu za iste pare. Ovako, verovatno računa da je ispod prosečan i da mu je to plafon što može da uzme (ili su mu roditelji pohlepni i oni žele da uzmu pare, a ne on).

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA