Micić opet delio sjajne asistencije, Šarlot doživeo poraz

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Pokuševski zabeležio skroman učinak

Srpski košarkaši Vasilije Micić i Aleksej Pokuševski doživeli su poraz sa ekipom Šarlota na gostovanju Detroitu rezultatom 114:97!

Micić je ponovo bio starter i proveo je na terenu skoro 33 minuta, a za to vreme imao je 11 poena, sedam asistencija i pet skokova.

Malo je falilo Miciću da ponovo dođe do dabl-dabl učinka, dok je, takođe, opet delio sjajne asistencije na terenu, kao što je ona bez gledanja za Grenta Vilijamsa.

Što se tiče Pokuševskog, on je sa klupe dobio negde oko 11 minuta na terenu i zabeležio je dva poena, dve asistencije i jedan skok.

Detroit je već u prvoj deonici stekao dvocifrenu prednost i imao je 34:23, da bi se Šarlot u nastavku vratio i sa -15 i u jednom trenutku je na semaforu stajalo 48:46 za domaćina. Ipak, mini serija 5:0 donela je Detrotit 53:46 na poluvremenu.

Prednost u trećoj deonici išla je čak i na +19, a dvocifrena je prestala da bude tek kada je Šarlot spustio na 99:91. Ipak, to je bilo sve kada su u pitanju Hornetsi.

Majls Bridžis je bio najefikasniji u redovima Šarlota sa 24 poena, Grent Vilijams je ubacio 22, dok je Brendon Miler imao 19. Nik Ričards je upisao dabl-dabl sa 10 poena i 13 skokova, a Davis Bertans je brojao do sedam.

S druge strane, Kejd Kaningem je ubacio 22 poena i imao osam asistencija. Džejlen Duren je imao 20 poena i 10 skokova, a Simone Fontekio 17 poena i osam skokova.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA