Obradović kratak posle pobede: "Odigrali smo najpametnije u poslednja tri minuta"

 
S. P.
S. P.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 7

Prelepa košarkaška predstava viđena je u Čačku

Košarkaši Partizana pružili su zanimljivu predstavu sa igračima Borca brojnoj publici u Čačku, a Obradović je nakon meča istakao koliko je zadovoljan onim što je viđeno iz ugla navijača.

Crno-beli su slavili u ovom meču 22. kola ABA lige rezultatom 84:77, nakon što su Čačani vodili samo dva minuta pred kraj meča.

- Čestitke Borcu, igrali su izvanrednu utakmicu. Kao što ste videli u završnici, odigrali smo najpametnije u poslednja tri minuta u odnosu na ostatak utakmice, protiv ekipe Borca koja je igrala stvarno dobro. Bila je fenomenalna atmosfera, hvala svima koji su došli da bodre Borac i Partizan, mislim da je bila zanimljiva utakmica - rekao je Obradović.

Partizan će narednu utakmicu igrati protiv Barselone, a onda u ABA ligi i protiv FMP-a. Borac će za oko sedam dana ukrstiti koplja sa Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Video: Luda trojka bivšeg pleja Zvezde protiv Partizana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mile

    11. mart 2024 | 21:28

    Da se zahvalite sudijama !!!!!!

  • Alek

    11. mart 2024 | 21:34

    A sta kazes za skandiranje???Ljudi iz Čačka???Poštenjačino

  • BOBA

    12. mart 2024 | 08:46

    Ušle trojke Smailagića i Ledeja a da su promašili izjava bi bila kao i do sada,uz napomenu da su Hordov i Kadrum sramnom odlukom da sviraju Uskokoviću nesportski faul nad Avramovićem a na usporenom snimku se lepo vidi da nije igrač Partizana nadskočio na nogu protivnika i uvrnuo zglob,noge domaćeg igrača bile pola metra od mesta gde je doskočio Avramović i uvrnuo zglob ori doskoku na parket,pet poklonjenih poena rešilo meč

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA