Bogdanović konačno probio tu granicu od 1000 poena

 
M. M.
M. M.
 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 0

Atlanta slavila protiv Memfisa

Da igra sjajnu sezonu, najbolju otkako je u NBA ligi, srpski košarkaš Bogdan Bogdanović zvanično je potvrdio na meču protiv Memfisa koji je njegova Atlanta dobila rezultatom 99:92.

Ubacio je Bogdanović 16 poena i imao šest skokova i tri asistencije, ali ono što je najbitnije jeste da je po prvi put prešao granicu od 1000 datih poena u jednoj sezoni.

To je učinio već na startu utakmice, kada je pogodio trojku za 3:3. Takođe, Srbin je nastavio sjajan niz od 72 meča na kojima je pogađao barem jednom za tri poena, što je drugi najbolji u istoriji franšize.

Dežonte Mari je bio junak pobede Hoksa, ubacio je 41 poen i zabeležio rekord karijere u NBA ligi. Šutirao je 17 od 25, pritom je dodao i sedam skokova i šest asistencija. Klink Kapela je imao 15 poena i 11 skokova.

Mari je pri rezultatu 95:92 za Atlanru uspeo da se upiše u strelce i odvede svoj tim na 97:99, što je bio i kraj nadanja Memfisa u čijim redovima se istakao Džeren Džekson sa 21 poenom i devet skokova.

Vins Vilijams Džunor i Dđejk Larivija su ubacili po 14, dok su Santi Aldama i Lamar Stivens brojali do 13.

(Telegraf.rs)

Video: Momenti koji su obeležili 174. večiti derbi a nisu mogli da se vide na televiziji

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA