Drama u NBA ligi: Košarkaš pao u nesvest tokom meča i srušio se ispred saigrača

 
M. M.
M. M.
 
 ≫ 
 
Čitanje: oko 1 min.
  • 5

Na svu sreću, u svesnom stanju je otišao u svlačionicu

Velika drama viđena je u NBA ligi, u noći između srede i četvrtka, kada je košarkaš Oklahome Bizmark Bijombo izgubio svest i kolabirao na parketu!

Sve se dešavalo tokom druge četvrtine meča u kom su Tanderi savladali Portland rezultatom 128:120, a pomenuti košarkaš samo se sručio pored klupe dok su njegovi saigrači dolazili na tajm-aut.

Usledio je prekid meča, na teren su ušla i invalidska kolica, ali na svu sreću ona nisu korišćena. Bijombo je brzo dobio pomoć i krenuo u svlačionicu.

Podsetimo, u pitanju je veteran koji je 13 godina u NBA ligi. Igrao je tek peti meč za Oklahomu nakon što je 10. februara potpisao ugovor.

(Telegraf.rs)

Video: Arijan Lakić o Željku Obradoviću i Partizanu: "Neverovatno je šta sam naučio samo za mesec dana"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tijana

    7. mart 2024 | 09:46

    Dobro je prosao, ustao je. Mnogi nisu ni ustali. Od 2020 ovo je sasvim normalna pojava , mladi, zdravi ljudi samo padaju.

  • Avanti muzikanti

    7. mart 2024 | 08:05

    Šta kaže struka ?

  • teorija zavere

    7. mart 2024 | 08:54

    Ko je igrao u NBA, za vreme Korone, taj se i vakcinisano. Kajri Irving recimo nije, pa nije mogao da igra gomilu utakmica. Dale, ovaj lik je vakcinisan. Videćemo šta će ovaj put da izmisle, samo da ne bude kriva vakcina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA